Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV στο Καυτανζόγλειο

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV στο Καυτανζόγλειο, το οποίο βρισκόταν εκεί για τη μετάδοση της αναμέτρησης μεταξύ του Ηρακλή και της ΑΕΛ.

Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV στο Καυτανζόγλειο
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πέντε τραυματίες τεχνικοί της τηλεόρασης του ΟΤΕ που νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο. Λεπτομέρειες για την επίθεση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ αγνοείται η ταυτότητα των δραστών αλλά και οι λόγοι της άνανδρης επίθεσης.

Όπως είναι φυσικό. το αναπάντεχο γεγονός καθιστά αδύνατη τη μετάδοση του αγώνα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Football League στον Βόρειο όμιλο.

Το συνδρομητικό κανάλι με ανακοίνωσή του τονίζει σχετικά:

"Επίθεση από ομάδα αγνώστων δέχτηκε πριν από λίγη ώρα το βαν τηλεοπτικής μετάδοσης του OTE TV που βρίσκονταν έξω από το Καυτανζόγλειο στάδιο για την μετάδοση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν και να προκληθούν ζημιές. Οι άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου τους παρέχεται ιατρική φροντίδα και βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Λόγω των ζημιών που υπέστη το βαν, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετάδοση του αγώνα. Ο OTE TV καταδικάζει την επίθεση αυτή όπως και κάθε μορφή βίας".

Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή:

"Ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζομένους τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή-ΑΕΛ. Η κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπιζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμη κι αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK