Επίθεση της ΑΕΛ στα ΜΜΕ για το πέναλτι

Επίθεση στα ΜΜΕ που ανέφεραν ότι το πέναλτι που κέρδισε στο ματς με τον Κισσαμικό ήταν ανύπαρκτο εξαπέλυσε η ΑΕΛ.

Επίθεση της ΑΕΛ στα ΜΜΕ για το πέναλτι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ επικράτησε του Κισσαμικού με 1-0 την Κυριακή (20/3) χάρη σε εύστοχη εκτέλεση του Μπόγιοβιτς στο 87'. Λίγες ώρες μετά το ματς, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας στη Football League εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που χαρακτήρισαν ανύπαρκτο το πέναλτι.

Αναλυτικά

"Κάποιοι "αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι που εργάζονται σε κάποια "αμερόληπτα" αθηναϊκά μέσα (sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς) στενοχωρήθηκαν ιδιαίτερα μαζί με αυτές τις ΠΑΕ που προστατεύουν όλα αυτά τα χρόνια, γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ στα τρία καθαρά πέναλτι που έπρεπε να σφυρίξει ο διαιτητής, καταλόγισε τελικά το ένα.

Λυπούμεθα γιατί έχουμε κερδίσει 2 πέναλτι σε 24 αγώνες, αντί να έχουμε κερδίσει 15 εάν οι διαιτητές τα σφύριζαν και μας κάνει έκπληξη γιατί οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και τα συγκεκριμένα μέσα δεν έγραφαν τίποτα, όταν οι διαιτητές δεν μας έδιναν τα πέναλτι στα οποία υπέπιπταν οι αντίπαλοί μας, αλλά και δεν έλεγαν τίποτα όταν οι ανταγωνιστές μας κέρδιζαν ανύπαρκτα πέναλτι.

Κύριοι να γνωρίζετε ότι σας έχουμε μάθει όλους, τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας σε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ότι και να γράψετε, όσο δηλητήριο και να προσπαθήσετε να χύσετε και το Πρωτάθλημα θα πάρουμε και θα μαζεύουμε κάθε Κυριακή τόσο κόσμο όσο μαζεύουν μαζί όλη η Super League και η Football League και θα πάρουμε τη θέση που μας ανήκει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο".