Επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Πλατινί

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωσή της, επιτίθεται στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για τις δηλώσεις του σχετικά με τον φετινό νικητή της "Χρυσής Μπάλας", υπερασπιζόμενη παράλληλα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Πλατινί

Ο Πρόεδρος της UEFA αναφέρθηκε στον φετινό νικητή της "Χρυσής Μπαλάς" τονίζοντας πως το βραβείο πρέπει να κερδίσει κάποιος παίκτης της εθνικής Γερμανίας, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν άρεσαν στους ανθρώπους των Μαδριλένων, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Γάλλο πρόεδρο και υπερασπίστηκαν τον ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Βλέποντας τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, σχετικά με τον νικητή της "Χρυσής Μπάλας", η Ρεάλ θα ήθελε να υπογραμμίσει τα εξής:

Πρώτον, είναι έκπληξη οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του σχετικά με τις προσωπικές του προτιμήσεις για την επιλογή του νικητή της Χρυσής Μπάλας, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι είναι πρόεδρος της UEFA. Θα πρέπει να υπερισχύει η απόλυτη αμεροληψία.

Δεύτερον, η "Χρυσή Μπάλα" είναι ένα ατομικό βραβείο και όχι ένα ομαδικό βραβείο, το οποίο δίνεται στον καλύτερο παίκτη του κόσμου και εμείς πιστεύουμε ότι, για να διατηρήσει το πρεστίζ του, αυτοί που λαμβάνουν μέρος στην ψηφοφορία θα πρέπει να σκέφτονται αποκλειστικά τα ατομικά επαγγελματικά επιτεύγματα των παικτών.

Τέλος, πιστεύουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε χωρίς καμία αμφιβολία την καλύτερη επαγγελματική του χρονιά ατομικά, κατακτώντας το Champions League, το "Χρυσό Παπούτσι" και πέτυχε τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στο Champions League, όπως και στο Copa Del Rey. Επίσης, πήρε το βραβείο για τον πρώτο σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αυτή την σεζόν, κέρδισε το ευρωπαϊκό Super Cup, σκόραρε και στα δυο ματς έχει πετύχει το θεαματικό αριθμό των 20 γκολ στα πρώτα 12 ματς του πρωταθλήματος, τα οποία επιβεβαιώνουν την σπουδαία φόρμα του και διαβεβαιώνουν ότι περισσότερο από ποτέ του αξίζει η Χρυσή Μπάλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK