Επιθετικά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ , την οποία κατηγορεί επειδή"έχει επανειλημμένως δώσει δείγματα ότι θέλει τον ιστορικό σύλλογο δορυφόρο συγκεκριμένης ΠΑΕ αλλοιώνοντας τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τους κανόνες του "fair play" και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου". Παράλληλα εξυμνείται η συμπεριφορά των φιλάθλωντου ΟΦΗ τους οποίους, όπως αναφέρεται, ο Ολυμπιακός σέβεται και τιμά.Ολα καλά με τον Σπύρο Βάλλα που προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη.

Επιθετικά
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός, κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ την οποία κατηγορεί επειδή " έχει επανειλημμένως δώσει δείγματα ότι θέλει τον ιστορικό σύλλογο δορυφόρο συγκεκριμένης ΠΑΕ αλλοιώνοντας τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τους κανόνες του "fair play" και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου". Ακόμα γίνεται λόγος για προσπάθεια μερίδας του Τύπου να διαμορφώσει κλίμα έντασης και καχυποψίας ενόψει του επικείμενου αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δυο ομάδων. Επιπλέον στην ανακοίνωση εξυμνείται η συμπεριφορά των φιλάθλων των δυο ομάδων για το σωστό παράδειγμα πουδίνουν.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Μερίδα του Τύπου, τεχνηέντως, επιχειρεί να διαμορφώσει κλίμα καχυποψίας και έντασης ανάμεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους του ΟΦΗ, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός τιμά τους φίλους του ποδοσφαίρου, από κάθε πλευρά και βεβαίως τον κόσμο του ΟΦΗ και έχει αποδείξει πως σέβεται τους κανόνες φιλοξενίας. Δεν έχει να χωρίσει απολύτως τίποτα μαζί τους, αντιθέτως τους ενώνει η αγωνία για ένα πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό, ισότιμο, που θα προσελκύσει τους φιλάθλους στα γήπεδα.

Περίτρανη απόδειξη αποτελεί πρόσφατη συνάντηση φιλάθλων των δύο ομάδων. Πιστοποιήθηκε ότι οι σχέσεις παραμένουν άριστες και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοί μας την αναμέτρηση της Κυριακής. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους ανιδιοτελείς φίλους του ποδοσφαίρου στην Κρήτη, η διοίκηση του ΟΦΗ έχει επανειλημμένως δώσει δείγματα ότι θέλει τον ιστορικό σύλλογο δορυφόρο συγκεκριμένης ΠΑΕ αλλοιώνοντας τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τους κανόνες του "fair play" και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύει σήμερα, με προκλητικό μάλιστα τρόπο, στο θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων. Οι παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ και όσοι συντηρούν το κλίμα αυτό ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους και ας πάψουν να προκαλούν την αξιοπρέπεια των αγνών φιλάθλων της Κρήτης, οι οποίοι, επανειλημμένα έχουν εκφράσει την οργή τους για την ομηρία της αγαπημένης ομάδας στα γνωστά συμφέροντα.







Να πούμε σε αυτό το σημείο πως μπορεί εκ πρώτης όψεως η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι αρκετά σκληρή όσον αφορά την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όμως διαχωρίζεται εντελώς η στάση των "ερυθρόλευκων" προς τους φιλάθλους της Κρητικής ΠΑΕ.

Είναι αλήθεια πως στον Ολυμπιακό είναι έξω φρενών με τους διοικούντες τον ΟΦΗ καιδε θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που η αδιάλλακτη στάση των Κρητικών όσον αφοράτην επιθυμία τους περί μηύπαρξης ξεχωριστής κερκίδας για τους φίλους των " ερυθρολεύκων"μόνο απορίες μπορεί να προκαλέσει.

Αυτό το γεγονός όμως δεν μπορείεπ ουδενί να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να αναγνωρίσει τη σωστή στάση και συμπεριφορά των φίλων του ΟΦΗ που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να υπάρξει μια αρμονική συνεργασία και συνύπαρξη των δυο πλευρών στις κερκίδες του σταδίου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" την Κυριακή.



Στα αγωνιστικά θέματα του συλλόγου να πούμε πως τα ιδιαίτερα ευχάριστα νέα ήρθαν από την πλευρά του Σπύρου Βάλλα, που όπως αναμενόταν την Τετάρτη προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της Κρήτης. Το ίδιο δεν ισχύει για τον Κριστιάν Καρεμπέ που σήμερα υποβλήθηκε σε υπερυχογράφημα και στη συνέχεια εξετάστηκε από τον κ. Νικολάου.

Οι φόβοι για πιθανή υποτροπή του Γάλλου μέσου ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.Τις επόμενες μέρεςο Καρεμπέ θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται να γίνει την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Καλλιθέα. Ο Κριστιάν σήμερα έτρεξε, ακολούθησε θεραπεία ενώ έκανε και πισίνα. Σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του δεν υπάρχει κάτι νεότερο, όμως τόσο η ΠΑΕ όσο και ο παίκτης επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να αρχίσουν οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και από τον Φάνη Κατεργιαννάκη που υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο όπου διαπιστώθηκε η καλή πορεία της αποθεραπείας του. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πάντως δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, μιας και τοδάκτυλο που είχε σπάσει δεν έχει θρέψει εντελώς. Ενδεχομένως πάντως να προλάβει το παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Εν τω μεταξύ ο Γιουράι Μπούτσεκ ξεκίνησε την Τετάρτη το ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που του συνέστησε ο ειδικός σε θέματα μέσης κ. Σεφερλής. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο θα ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα για περίπου 10-15 μέρες. Από την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού απουσίαζαν οι Γεωργιάδηςκαι Καφές που βρίσκονται με την Εθνική μας ομάδα, αλλά και ο Στέλιος Βενετίδης λόγω γαστρεντερίτιδας. Hεπόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 11.00.

*** Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15.00 ο Κριστιάν Καρεμπέ θα επισκεφθεί την έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 προκειμένου να υπογράψει αίτηση εθελοντισμού.





















News 24/7

24MEDIA NETWORK