ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιθετικό από την Αγκόλα “ψώνισε” η Γιουνάιτεντ

Μπορεί στην επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζονται παίκτες όπως ο Κάρλος Τέβεζ και ο Γουέιν Ρόυνεϊ, ωστόσο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν λέει ποτέ όχι σε μεταγραφές επιθετικών που τον ενδιαφέρουν.

default image
Μπορεί στην επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζονται παίκτες όπως ο
Κάρλος Τέβεζ και ο Γουέιν Ρόυνεϊ, ωστόσο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν λέει ποτέ όχι σε μεταγραφές επιθετικών που τον ενδιαφέρουν. Η Γιουνάιτεντ την Παρασκευή αποφάσισε να προσφέρει
τριετές συμβόλαιο στον Μανούτσο, έναν 24χρονο φορ από την Αγκόλα που δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες.

« Είναι ψηλός, ευκίνητος, γρήγορος . Είχε πληροφορίες γι’αυτόν ο Κάρλος Κεϊροζ (σσ ο βοηθός του Φέργκιουσον) και τον τσεκάραμε για πρώτη φορά πριν από έξι μήνες» τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ. Ο Μανούτσο, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Ματέους Αλμπέρτο Κοντρέιρας Γκονσάλβες, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Γιουνάιτεντ από τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK