Επιθετικός απέκρουσε σουτ τερματοφύλακα στην πιο τρελή φάση της Primera Division

Άλλαξαν ρόλους στο Σεβίλλη-Έιμπαρ και ένας επιθετικός έκανε την απόκρουση της βραδιάς σε σουτ τερματοφύλακα.

Ο Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπέτις για την Primera Division 2019-2020 στο 'Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν', Σεβίλλη | Πέμπτη 11 Ιουλίου 2020
Ο Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπέτις για την Primera Division 2019-2020 στο 'Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν', Σεβίλλη | Πέμπτη 11 Ιουλίου 2020 AP PHOTO

Η Σεβίλλη κι η Έιμπαρ έδιναν έναν σκληρό αγώνα το βράδυ της Τετάρτης για την 34η αγωνιστική της Primera Division, που φαινόταν ότι θα κρινόταν στο γκολ. Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε όντως από τον Λούκας Οκάμπος, όμως όχι από το τέρμα που σημείωσε στο 58ο λεπτό ο Αργεντινός επιθετικός, αλλά με την απόκρουσή του στο 101' της αναμέτρησης απέναντι σε έναν... τερματοφύλακα!

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο... 11ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Τόμας Βάτσλικ. Ο Τσέχος διεθνής χτύπησε σε μια μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν συγκρούστηκε με τον Κίκε σε σουτ του Ισπανού στο δοκάρι. Αλλαγές δεν υπήρχαν για τον Τζούλεν Λοπετέγκι κι έτσι ο Οκάμπος φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα και κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στον εξτρά χρόνο καθυστερήσεων.

Στο 101', σε ένα γέμισμα από δεξιά που επέφερε αναμπουμπούλα, η μπάλα έφτασε στον τερματοφύλακα της Έιμπαρ, Μάρκο Ντμίτροβιτς, ο οποίος είχε προωθηθεί για να βοηθήσει στην εξεύρεση του τέρματος της ισοφάρισης. Ο Σέρβος τερματοφύλακας έκανε ένα σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, όμως ο Οκάμπος κατάφερε να αποκρούσει.

Στη συνέχεια της φάσης, οι παίκτες της Έιμπαρ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα κι έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, δίνοντας 3 βαθμούς στους Σεβιγιάνους που παρέμειναν μόλις 2 πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη μάχη της 3ης θέσης και δείχνουν ότι διασφαλίζουν το Champions League της νέας περιόδου.


News 24/7

24MEDIA NETWORK