ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτροπή… δεοντολογίας σε Β’ – Γ’ Εθνική

Τη δημιουργία επιτροπής... δεοντολογίας με αρμοδιότητα να διερευνά καταγγελίες ή υπόνοιες για "στημένα" παιχνίδια, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ενωσης Β΄- Γ' Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης.

Επιτροπή… δεοντολογίας σε Β’ – Γ’ Εθνική

Σύμφωνα με το σχέδιο, που προφανώς αποβλέπει στον εξωραϊσμό της εικόνας των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, η “επιτροπή δεοντολογίας”θα αποτελείται από μέλη της Ενωσης και θα καλεί εντός 48 ωρών για εξηγήσεις όσους καταγγέλουν ή υπαινίσσονται ύποπτες συναλλαγές για κάποιον αγώνα.

Εξάλλου, μέσω της συνέντευξης Τύπου του Σ. Καλογιάννη, επιβεβαιώθηκε η μετονομασία των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής σε «Football League» και «Football League 2» αντίστοιχα.

Επίσης, ανακοινώθηκε η κατάργηση του μπαράζ ανόδου από τη Γ’ Εθνικήκαι ηθεσμοθέτησηπλέι οφ με τη συμμετοχήτου δεύτερου και του τρίτου από κάθε όμιλο. Οι δύο δεύτεροι θα ξεκινούν με δύο βαθμούς, ενώ οι δύο τρίτοι χωρίς βαθμό.

Ο πρώτος των πλέι οφ θα κερδίζει την άνοδο. Απευθείας θα ανεβαίνει ο πρώτος από κάθε όμιλο, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Στο περιφερειακό πρωτάθλημαθα υποβιβαστούν πέντε ομάδες από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αυτό θα αλλάξει αν υπάρξουν ομάδες που θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK