Επιβεβαίωση για Ιμπάρμπο και Κίνα: Τα τρία δεδομένα

Οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Κάλιαρι, Στέφανο Καποτζούκα που φωτογραφίζουν deal ανάμεσα σε Κάλιαρι και Ουχάν Ζαλ, το 1,2 εκατ. ευρώ που μπορεί να γλιτώσει ο ΠΑΟ, η παραμονή του "κοπανατζή" Κολομβιανού στη Ρώμη και το σαββατοκύριακο της… κρίσεως. To Contra.gr αναλύει τα τρία νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ιμπάρμπο.

Επιβεβαίωση για Ιμπάρμπο και Κίνα: Τα τρία δεδομένα
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επικείμενη άφιξη του μάνατζερ του Βίκτορ Ιμπάρμπο, Ρικάρντο Καλέρι στην Αθήνα εντός της Τετάρτης (4/1) και η συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αναμένεται να βάλει (επιτέλους) σε μια σειρά θέμα της αποδέσμευσής του, οποίο έγινε… σίριαλ που ξεκίνησε ο Κολομβιανός επιθετικός με την απίστευτη «κοπάνα» του την τελευταία εβδομάδα.

Εντός της Τετάρτης υπήρξε μια σειρά από γεγονότα που «δείχνουν» ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει εντέλει να… ξεφορτωθεί τον 26χρονο επιθετικό με το μικρότερο δυνατό κόστος, ανοίγοντας χώρο στο μπάτζετ του (περίπου 1,2 εκατ. ευρώ με την εφορία θα γλιτώσει αν πληρώσει μόνο το πρώτο 6μηνο του δανεισμού του) και στις θέσεις των ξένων στο ρόστερ του.

Πρώτη εξέλιξη: Για πρώτη φορά απ’ τη στιγμή που βγήκε στην επικαιρότητα το «φλερτ» της Ουχάν Ζαλ με τον Ιμπάρμπο, «επίσημα χείλη» της Κάλιαρι παραδέχθηκαν πως υπάρχει «θέμα» με την κινεζική ομάδα. Το έπραξε το βράδυ της Τρίτης (3/1) ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου της Σαρδηνίας, Στέφανο Καποζούκα σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Tuttomercatoweb: « Ο Ιμπάρμπο ήταν δανεικός στον Παναθηναϊκό. Σήμερα η ελληνική ομάδα έχει δυσκολίες για να τον κρατήσει πλέον στις τάξεις της. Υπάρχει μια προσφορά από την Κίνα που δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία».

Δεύτερη εξέλιξη: Ο Ιμπάρμπο παρέμεινε άφαντος για 7η σερί μέρα και με τη στάση του, αλλά και τα όσα έχει μεταφέρει ο μάνατζέρ του προς τους «πράσινους» ΔΕΝ σκοπεύει να γυρίσει στην Ελλάδα. Όχι ότι τον… περιμένει ο Παναθηναϊκός, αφού και οι «πράσινοι» είναι έξω φρενών με τη στάση του εδώ και μέρες. Ωστόσο, περιμένουν ότι ο ατζέντης του, ετούτη τη φορά θα κινηθεί σωστά και χωρίς να πουλάει… τρέλα για να «ξεμπλοκάρει» την κατάσταση.

Τρίτη εξέλιξη: Πληροφορίες του Contra.gr απ’ την Ιταλία αναφέρουν πως ο Ιμπάρμπο ΔΕΝ είναι στην Κολομβία, αλλά εδώ και μέρες έχει «αγκυροβολήσει» στη Ρώμη. Και περιμένει την ολοκλήρωση των επαφών ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Ουχάν Ζαλ για να πετάξει απευθείας για Κίνα. Κάτι που αποτελεί… ευχής έργον για τους «πράσινους», αφού αν οι Ιταλοί τα βρουν με τους Κινέζους θα απεγκλωβιστεί η κατάσταση και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να παίξει δυνατά στη διαπραγμάτευση για το «σπάσιμο» του δανεισμού με τους οικονομικούς όρους που ο ίδιος επιθυμεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο η μεταγραφή του Κολομβιανού στην Κίνα θα «κλειδώσει». Αν λοιπόν όλα εξελιχθούν ομαλά και «αδειάσει» θέση μη κοινοτικού, τότε κι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί «αστραπιαία» (όπως έχει επισημάνει το Contra.gr) για να κάνει δικό του τον Σοτζέι Μασούντ, τον πρώτο στόχο του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη θέση του επιτελικού μέσου…

Επιβεβαίωση για Ιμπάρμπο και Κίνα: Τα τρία δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK