ΕΠΟ: Όχι σε ΕΠΑΕ για αναδιάρθρωση

ΕΠΟ: Όχι σε ΕΠΑΕ για αναδιάρθρωση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο αίτημα της ΕΠΑΕ για αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας. Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η πλειοψηφία απέρριψε τις προκηρύξεις των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, όπως αυτές κατατέθηκαν από τη Διοργανώτρια Αρχή. Απομένει πλέον η αντίδραση των ομάδων, μέσω της ΕΠΑΕ, προκειμένου να συνεχιστεί η… άτυπη κόντρα των δύο πλευρών.

Αντίθετα, ψηφίστηκε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση για τη σύσταση Νομοτεχνικής Επιτροπής η οποία θα έχει ως έργο την εξέταση κάθε καταστατικής, κανονιστικής και νομοθετικής διάταξης που αφορά στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υποβολή προτάσεων για τροποποιήσεις κανονισμών, υποβολή προτάσεων για την τροποποίηση της εν γένει Αθλητικής Νομοθεσίας, προτάσεις που αφορούν τη συμμετοχή ομάδων στο Στοίχημα.Το έργο της Επιτροπής θα ολοκληρωθεί έως τις 20 Οκτωβρίου 2005 και οι προτάσεις που θα συμφωνηθούν, θα υποβληθούν προς έγκριση στα Διοικητικά Συμβούλια και τις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ.

Η "εξάδα" της Επιτροπής αποτελείται από τους: Θοδωρή Κουρίδη (πρόεδρος), Λάμπρο Μπίρδα, Θοδωρή Τσακνάκη, Δημήτρη Μπαλασόπουλο, Γιώργο Σφυρή και Γιάννη Δαμοράκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK