Απίστευτη ΕΠΟ: "Τελικός που θα γράψει ιστορία"!

Απίστευτη ανακοίνωση από την ΕΠΟ τα ξημερώματα της Παρασκευής. Aναφέρει πως ο τελικός κυπέλλου, που δεν ξέρουμε πότε θα γίνει και... που, θα γράψει ιστορία! Κανένα πρόβλημα με τα εισιτήρια.

Απίστευτη ΕΠΟ: "Τελικός που θα γράψει ιστορία"!
vrizas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μαζί με τα... φαντάσματα (μετά τις 12 το βράδυ) η ΓΓΑ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με αφορμή τον τελικό κυπέλλου και τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Λίγο αργότερα, η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αρίθμηση των εισιτηρίων, αφού έχει προβλέψει τον συντονισμό.

Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝαπαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK