Έπρεπε να ξαναεκτελεστεί το πέναλτι του Γκέκα! (PHOTO)

Σύμφωνα με αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε ξένος δημοσιογράφος στο twitter, ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας την ώρα που εκτελούσε το πέναλτι ο Γκέκας ήταν πιο μπροστά από τη γραμμή του τέρματος, παραβαίνοντας τους κανονισμούς!

Έπρεπε να ξαναεκτελεστεί το πέναλτι του Γκέκα! (PHOTO)

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τον κανονισμό στα πέναλτι, ο τερματοφύλακας της κάθε ομάδας θα πρέπει να πατάει πάνω στη γραμμή του τέρματος και να μην βγαίνει μπροστά από αυτή την ώρα της εκτέλεσης. Ωστόσο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε φωτογραφία που ανέβασε ξένος δημοσιογράφος στο twitter, την ώρα που εκτελούσε το τελευταίο πέναλτι της Ελλάδας, ο Φάνης Γκέκας, ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα είναι πιο μπροστά από τη γραμμή του τέρματός του.

Οι κανονισμοί σε τέτοια περίπτωση συνιστούν επανάληψη του πέναλτι. Κάτι που όμως δεν υποδείχθηκε από το διαιτητή της αναμέτρησης:

Λίγο πριν βέβαια κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Ορέστης Καρνέζης που εκτέλεσε ο Τζόελ Κάμπελ. Οπότε ο διαιτητής με αυτό τον τρόπο "ισοφάρισε" το λάθος του:

Διαβάστε ακόμη:

Μηνύματα σε social media για το ματς με την Κόστα Ρίκα

Συγχαρητήρια από Σαμαρά στους διεθνείς

Ακόμα και γι' αυτό που ζήσαμε, σας ευχαριστώ

"Πρωτόγνωρος άθλος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK