Έρχεται Αθήνα ο Αράο, πάει Ούντινε ο Νικολάου!

Ο αμυντικός χαφ...ανακάλυψη του Μαρτίνς σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους είπε το "ναι" για 3ετες συμβόλαιο με Ολυμπιακό & ως την Πέμπτη θα είναι Ελλάδα αφού μιλάνε για deal & με την Φλαμένγκο (2,4 εκ. + 200.000 €). Αντίστροφη μέτρηση για τον δανεισμό Νικολάου στην Ουντινέζε και η μετακίνηση έκπληξη σε Φιορεντίνα!

Έρχεται Αθήνα ο Αράο, πάει Ούντινε ο Νικολάου!

Στην Βραζιλία όχι μόνο... ολοκλήρωσαν την συμφωνία της Φλαμένγκο με τον Ολυμπιακό για τον Γουίλιαν Αράο αλλά τον... έβαλαν κιόλας στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό το "Ελευθεριος Βενιζέλος", στο οποίο μάλιστα αναμένεται μέχρι την Πέμπτη το βράδυ! Υποστηρίζουν δε πως για τον λόγο αυτό αποκλείστηκε κι από την αποστολή της "Φλά", για το αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με την Σάντος!

Ακόμη και έτσι πάντως να είναι τα πράγματα, θα πρέπει ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Σύμφωνα βέβαια με τις πληροφορίες από την χώρα της σάμπα έχει συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους" για 3ετες συμβόλαιο συνεργασίας.

Όσον αφορά στο deal του Ολυμπιακού με την Φλαμένγκο, αυτό λέγεται πως έκλεισε τελικά στα 2,4 εκατ.+ 200.000 € κι αποτελεί πλέον γεγονός

Ο Αράο έρχεται για να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό. Στα συν του πώς έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς στη Βραζιλία το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και ο ίδιος έχει παιχνίδια στα πόδια του. Με δεδομένο πως αποτελεί όχι απλά επιλογή αλλά κι... ανακάλυψη του Πέδρο Μαρτίνς, λογικά ο Πορτογάλος κόουτς θα τον υπολογίζει για τα επίσημα ματς αρχής γενομένης από τις 9 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα τουλάχιστον με την ιταλική πιάτσα agents, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την μετακίνηση του Δημήτρη Νικολάου στην Ουντινέζε.

Μια υπόθεση που δουλεύει ο Φάλι Ραμαντάνι, η οποία παρότι πέρασε από διάφορα ...κύματα, πλέον πλησιάζει σε "χάπι εντ". Θα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι...

ΥΓ. Ακούγεται από πολύ σοβαρά μανατζερικά χείλη πως μέχρι το τέλος του μήνα ενδεχομένως να ... φύγει κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, μέσα από το ίδιο... Κανάλι, για την Φιορεντίνα!!

Ε.ΜΙΧΟΣ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK