Ερχεται και το δεύτερο "-3" εντός της ημέρας στον ΠΑΟ!

Η αδυναμία πληρωμής της οφειλής ή νέου διακανονισμού με τον Βέμερ, φέρνει και δεύτερη αφαίρεση βαθμών για τους "πράσινους" εντός της Δευτέρας (23/4). Μέχρι πότε έχουν περιθώριο να "σώσουν" τη δεύτερη τιμωρία και γιατί σφίγγει πλέον απελπιστικά η "θηλιά" για το "τριφύλλι".

Ερχεται και το δεύτερο "-3" εντός της ημέρας στον ΠΑΟ!

Το σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα που "καίει" περισσότερο από κάθε άλλο στα δικαστικά αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό: Στην υπόθεση του Γενς Βέμερ.

Οι "πράσινοι" δεν έχουν πετύχει καμία συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού μπακ, είτε με ολοσχερή εξόφληση του ποσού (498.882 ευρώ), είτε με νέο διακανονισμό κι εντός των επόμενων ωρών, η Superleague θα ανακοινώσει και το "-3" για το "τριφύλλι", αφού η ποινή που είχε επιβληθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο παραμένει εν ισχύ.

Με απλά λόγια, ο Παναθηναϊκός θα έχει περιθώριο μέχρι την προσεχή Παρασκευή (27/4) για να πληρώσει ή να συμφωνήσει εξωδικαστικά με την πλευρά του Βέμερ, για να μπορέσει να πάρει πίσω το δεύτερο "τρίποντο" που θα τους κοπεί απ’ το βαθμολογικό πίνακα.

Σε αντίθετη περίπτωση, το δεύτερο "-3" θα παγιωθεί στη βαθμολογία (και ο Παναθηναϊκός θα ξαναπέσει στους 32 β.) και πλέον θα υπάρχει ξεκάθαρο θέμα υποβιβασμού, αφού με βάση το άρθρο 25, παρ. 4 του Κανονισμού, στην τρίτη αφαίρεση βαθμών (στο τρίτο "-3") ακολουθεί αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα!

Τα περιθώρια αρχίζουν πλέον και γίνονται ασφυκτικά για τους "πράσινους". Πολύ ασφυκτικά και σε αυτό το "μέτωπο"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK