Ερχεται ο ΑΠΟΕΛ για Φυτανίδη

Νέα... ενόχληση από τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ περιμένουν τις επόμενες στον Ατρόμητο για την παραχώρηση του Σωκράτη Φυτανίδη.

Ερχεται ο ΑΠΟΕΛ για Φυτανίδη
INTIME SPORTS

Οι Κύπριοι είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Μακεδόνα στόπερ τον Ιανουάριο αλλά τότε δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό. Τις επόμενες ημέρες οι "κουμπάροι" θα επανέλθουν με στόχο να πείσουν τον παίκτη να μετακομίσει στη Λευκωσία κάτι που αποτελεί και επιθυμία του Γιώργου Δώνη.

Εν τω μεταξύ η υπόθεση της λύσης συμβολαίου του Γιώργου Φωτάκη ακόμα εκκρεμεί. Κατά πληροφορίες ο Ελληνας μέσος αξιώνει το 70% του συμβολαίου της επόμενης σεζόν για να αποδεσμευτεί ενώ ο Ατρόμητος επιθυμεί να δώσει ένα ποσό σαφώς μικρότερο. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Στο μεταγραφικό κομμάτι η αναζήτηση συνεχίζεται. Για τη θέση του χαφ έχουν προκριθεί ξένος που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και Αργεντινός από το πρωτάθλημα της χώρας του αλλά τα κασέ αμφοτέρων βρίσκονται στα 200.000 ευρώ ετησίως. Στόχος του Ατρομήτου είναι να κατεβάσει τις οικονομικές απαιτήσεις του στα 150.000 ευρώ.