Ερχεται προσφυγή και από τον Πέτριτς!

O Μλάντεν Πέτριτς ζήτησε επανειλημμένα απ' τον Παναθηναϊκό να εξοφλήσει την τελευταία δόση του διακανονισμού και την εφορία ύψους 80.000 ευρώ κι απ' τη στιγμή που δεν πήρε... απάντηση, έχει αποφασίσει πλέον να κινηθεί δικαστικά.

Ερχεται προσφυγή και από τον Πέτριτς!
EUROKINISSI

Τελειωμό δεν έχουν τα... βάσανα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τραβήξει την «πρίζα» και να παύσει τη χρηματοδότηση της ομάδας, ολοένα και περισσότεροι σπεύδουν να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο τα χρήματα που τους οφείλονται απ' την «πράσινη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, μετά τους Χρήστο Μπούρμπο και Σεμπαστιάν Λέτο, που κατέθεσαν προσφυγές το τελευταίο δεκαήμερο αξιώνοντας 55.000 και 181.000 ευρώ αντίστοιχα από οφειλές του Παναθηναϊκού, άλλος ένας πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» ετοιμάζει αντίστοιχη κίνηση.

Ο λόγος για τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος ζήτησε δύο φορές μέσω του δικηγόρου του τις τελευταίες εβδομάδες να καταβληθεί η τελευταία δόση του διακανονισμού που είχε κάνει με την ομάδα τον Ιούνιο του '16 (τον οποίο είχε αναπροσαρμόσει τον περασμένο Φλεβάρη, όταν του ζητήθηκε να πάει λίγο πιο πίσω τις πληρωμές για να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότησή της), όμως δεν έλαβε την παραμικρή απάντηση απ' την «πράσινη» ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Κροάτης έχει ζητήσει να πληρωθεί και η εφορία του τελευταίου συμβολαίου του, ύψους 80.000 ευρώ. Με δεδομένο όμως ότι δεν υπήρξε καμία απάντηση απ' τους «πράσινους», έχει αποφασίσει πλέον να κινηθεί νομικά.

Εφόσον κάνει πράξη την προσφυγή του, αυτή θα είναι η 9η συνολικά σε βάρος του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες (Εσιέν, Ταυλαρίδης, Βέμερ, Τελάντερ, Βέμερ, Μπούρμπος, Λέτο), αν συνυπολογίσουμε κι εκείνες του καλοκαιριού απ' τους Μπεργκ και Χουλτ που στην πορεία... αποσύρθηκαν.

Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα το όλο... έργο θα συνεχιστεί, αφού αντίστοιχες σκέψεις για προσφυγή κάνει και ο Τζαντομένικο Μέστο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK