Έρχεται πρόταση για "ρεζέρβα" του Ολυμπιακού!

Ακούγεται εδώ κι έναν μήνα ότι ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων" που δεν είναι βασικός και συνεχώς βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, ενδέχεται να φέρει καλή πρόταση από το εξωτερικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η πρόταση ετοιμάζεται και δεν αποκλείεται να κατατεθεί ακόμα και την επόμενη εβδομάδα…

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ολυμπιακό είναι προετοιμασμένοι για όλα. Για να «απαντήσουν» με τον δικό τους τρόπο στις προτάσεις που πιθανότατα θα φτάσουν στα γραφεία τους για τους Ρέτσο και Φορτούνη το ερχόμενο καλοκαίρι. Για προτάσεις που εκτιμούν ότι θα έρθουν για τους Μποτία και Ντα Κόστα.

Ακόμα-ακόμα και για τον Μπεν ή τον Σιώπη. Και για τους δύο σαν να φαίνεται ότι κάτι «παίζει» από το Βέλγιο.

Πάντως, αν μπαίναμε σε μία διαδικασία να βάλουμε στοίχημα για το ποιος μπορεί να φέρει πρόταση στον Ολυμπιακό, τότε είναι δεδομένο ότι ελάχιστοι θα πόνταραν στον… Ανδρέα Μπουχαλάκη!

Ο Κρητικός χαφ από το καλοκαίρι του 2014 πάντοτε είναι στην προετοιμασία στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Ωστόσο, κάτι συμβαίνει μετά τον Δεκαπενταύγουστο και οι τραυματισμοί δεν τον αφήνουν σε ησυχία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται περισσότερο στην εξέδρα παρά στον πάγκο!

Εδώ και καιρό λοιπόν έχει γραφτεί στο Ισραήλ ότι η Χάποελ Μπερ Σέβα έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον "Μπούχα". Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ετοιμάζουν να καταθέσουν πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και την επόμενη εβδομάδα.

Εκτός από τους πρωταθλητές Ισραήλ όμως, υπάρχει και η Στουρμ Γκρατς στο «παιχνίδι» για τον 24χρονο χαφ του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τους Πειραιώτες με θερμή εισήγηση του Μίτσελ.

Οι Αυστριακοί έχουν ανοίξει παρτίδες τα τελευταία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους». Εκεί παίζει ακόμα ο Μπάμπης Λυκογιάννης που κλήθηκε και στην Εθνική για το ματς με την Βοσνία. Εκεί έπαιζε πέρσι και ο Τάσος Αυλωνίτης, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ίσως εκεί να παίξει του χρόνου και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς η Στουρμ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά εκτιμάει ότι θα συναντήσει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Για να επανέλθουμε στα του Ισραήλ, υπάρχει η αίσθηση στην Χάποελ Μπερ Σέβα ότι το πολύ με ένα εκατομμύριο ευρώ θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους. Ας έρθει πρόταση η πρόταση και βλέπουμε…

Πάντως, μιλάμε για ένα παιδί 24 ετών που όντως αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, φέτος είχε κουτσά-στραβά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και στο τέλος πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Για ομάδες τύπου Χάποελ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι π.χ. ο Μπουχαλάκης έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Και ειδικά η Χάποελ τον έχει «σταμπάρει» από την περσινή ρεβάνς στην Μπερ Σέβα με τους «ερυθρόλευκους» και από τότε ψάχτηκαν αρκετά για την περίπτωσή του.

Στο Ισραήλ λοιπόν υποστηρίζουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα χτυπήσουν με κάθε επισημότητα την πόρτα του Ολυμπιακού και θα αρχίσει η κουβέντα για την απόκτηση του Κρητικού χαφ, ο οποίος να τονίσουμε είχε ανανεώσει πέρσι τέτοιο καιρό τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες εώς το καλοκαίρι του 2020!

News 24/7

24MEDIA NETWORK