Ερχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο, αμέριστη στήριξη Τσίπρα

Πολύ σύντομα, ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πάει στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα διέπει, μεταξύ άλλων, και τις σχέσεις Πολιτείας και ΕΠΟ.

Ερχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο, αμέριστη στήριξη Τσίπρα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής παρουσιάζεται αποφασισμένος (άλλωστε το δήλωσε ρητά στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης) να προχωρήσει έστω και αν η ΕΠΟ διαφωνεί αφού, όπως τόνισε, αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη.

Το νομοσχέδιο, το οποίο είναι απολύτως έτοιμο, θα συζητηθεί πρώτα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου και στη συνέχεια θα μεταβιβαστεί στην ολομέλεια για ψήφιση έτσι ώστε να γίνει νόμος του Κράτους.

Παράλληλα, πρέπει να τονιστεί ότι σ' όλες τις τελευταίες, και όχι μόνο κινήσεις του, ο κ. Κοντονής έχει την αμέριστη στήριξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έχει ανάψει το πράσινο φως αφού έχει ενημερωθεί αρμοδίως.

Κύκλοι του Υπουργείο τέλος σημείωναν την Πέμπτη ότι "είναι λάθος να παρουσιάζεται ότι είμαστε σε ευθεία σύγκρουση με FIFA και UEFA, υπάρχουν κάποιες διαφωνίες αλλά μέχρι εκεί. Θα νομοθετήσουμε όμως γιατί το έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK