Ερχονται οι διεθνείς, έρχεται και ο Ιβιτς

Την Πέμπτη ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για πρώτη φορά με όλη την ομάδα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό την Κυριακή

Ερχονται οι διεθνείς, έρχεται και ο Ιβιτς

Την Πέμπτη ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για πρώτη φορά με όλη την ομάδα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό την Κυριακή. Οι διεθνείς παίκτες επιστρέφουν και θα ενσωματωθούν στην αποστολή, κάτι που σημαίνει πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μπροστά του τρεις μέρες για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για τον δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους "κυανόλευκους".

Στα της προπόνησης της Τετάρτης, ο Αγγελος Κομβολίδης επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική Νέων. Ο νεαρός παίκτης υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και θα ακολουθήσει αποθεραπεία για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση.

Τι είδε ο Ιβιτς

Τα παιχνίδια Ελπίδων και Ανδρών ανάμεσα στη Φινλανδία και την Τσεχία παρακολούθησε από κοντά ο Ιλια Ιβιτς μελετώντας προσεκτικά κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρινόμαυρων" είδε τρεις Τσέχους ποδοσφαιριστές και δύο Φινλανδούς και με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα συζητήσει με τον Φερνάντο Σάντος για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για κάποιους -ή κάποιον- από αυτούς.

Συγκεκριμένα, ο Ιλια Ιβιτς είδε τους Μάρτιν Κλάιν της Τέπλιτσε, τον Μάρτιν Κνάκολ της Πλζεν, τον Ρόμαν Χούμπινγκ της Σίγκμα Ολομουτς και τους Λάγκερμπλομ (β' ομάδα Βέρντερ Βρέμης) και Νίμον (Ιντερ Τούρκου).

*** Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Sixt Rent a Car.

Η Sixt αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις ενοικιάσεις και μακροχρόνιες μισθώσεις (leasing) στον ελλαδικό χώρο. Δραστηριοποιείται σε 110 σταθμούς εξυπηρέτησης και ο στόλος της αποτελείται από 6.500 οχήματα.

Η Sixt θα αποτελέσει «Επίσημο Υποστηρικτή της ΑΕΚ ΠΑΕ».

Στo πλαίσιo της συνεργασίας της με την ΑΕΚ ΠΑΕ, η Sixt θα παρέχει ιδιαίτερα προνομιακές τιμές ενοικιάσεων αυτοκινήτου σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ που είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, και οι οποίοι θα παραλάβουν σύντομα κάρτα μέλους της Sixt. Επιπλέον, όλοι οι κάτοχοι διαρκείας που ενοικιάζουν αυτοκίνητο από τη Sixt θα συμμετέχουν σε μηνιαία κλήρωση κατά την οποία ο τυχερός νικητής θα λαμβάνει δωρεάν την παραχώρηση ενός αυτοκινήτου για ένα Σαββατοκύριακο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK