Ερευνάται για χειραγώγηση το Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια

Η ισπανική λίγκα διεξάγει έρευνα για πιθανή χειραγώγηση του Μπαρτσέλονα-Λα Κορούνια, μετά τις δηλώσεις του Αλμπέρτο Λόπο. Ο Ισπανός αμυντικός της Ντεπορτίβο φέρεται να ζήτησε από τον Τσάβι, οι "μπλαουγκράνα" να αγωνιστούν με μειωμένη απόδοση.

Ερευνάται για χειραγώγηση το Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια

Η τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, σηματοδοτήθηκε με το "αντίο" του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" σε έναν αγώνα-γιορτή, υποδέχθηκαν τη Λα Κορούνια, η οποία "καιγόταν" για βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, με τη Λα Κορούνια να μένει στην κατηγορία. Η "Ντέπορ" παρά το εις βάρος της 2-0, κατάφερε στην επανάληψη να φέρει το ματς στα "ίσια".

Αυτή λοιπόν η εξέλιξη του παιχνιδιού, φαίνεται να μην είναι και τόσο "αθώα", μετά και τις δηλώσεις του αμυντικού της Λα Κορούνια, Αλμπέρτο Λόπο. Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στο "Canal +" και αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του ματς, είχε συνομιλία με τον Τσάβι, παροτρύνοντας τον αρχηγό των Καταλανών, αυτός και οι συμπαίκτες του, να ρίξουν τον ρυθμό απόδοσης τους, ώστε η "Ντέπορ" να φύγει με τον πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε τις υποψίες της ισπανικής λίγκας, η οποία θα ερευνήσει την πιθανότητα χειραγώγησης του συγκεκριμένου αγώνα.

Δείτε το VIDEO του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK