Ερευνούν την οικογένεια του Γκουαρδιόλα λόγω του... Πουτζδεμόν!

Ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας αποκάλυψε πως η ισπανική Πολιτοφυλακή εισέβαλε στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας Γκουαρδιόλα, με σκοπό να κάνει έρευνες για τυχόν φυγάδευση του Κάρλες Πουτζδεμόν. Μέχρι και το αυτοκίνητο της κόρης του έψαξαν.

Manchester City coach Pep Guardiola holds a ballot box during a protest organised by the National Assembly for Catalonia, to support the call for referendum in Barcelona, Spain, Sunday, June 11, 2017. On Friday, Catalonia's regional president Carles Puigdemont announced that his government would hold the independence referendum on Oct. 1. Spain's government has promised to not allow the vote on grounds that is unconstitutional since it is matter that would affect all Spaniards. (AP Photo/Emilio Morenatti)
guardiola AP IMAGES

Μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας και τα όσα επακολούθησαν ο Κάρλες Πουτζδεμόν ζει αυτοεξόριστος στο Βέγλιο, καθώς κινδυνεύει με σύλληψη αν επιστρέψει στην Ισπανία.

Ο πρώην κυβέρνησης της Καταλονίας είναι καλός φίλος με τον Πεπ Γκουαρδιόλα που αποτελεί και φανατικό υποστηρικτή του, με τους δυο άνδρες μάλιστα να έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί. Αυτός είναι και ο λόγος που η ισπανική κυβέρνηση συνδέει μία πιθανή... επιστροφή του Πουτζδεμόν με την οικογένεια του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό, η ισπανική Πολιτοφυλακή εισέβαλε δυο φορές στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας του Πεπ, με σκοπό να διεξάγει έρευνες για τυχόν παράνομη μεταφορά του αυτοεξόριστου ηγέτη.

Η τελευταία ήταν λίγο πριν την επιστροφή της οικογένειας του 47χρονου τεχνικού από το Μάντσεστερ, μετά από ταξίδι για να δουν από κοντά τον Γκουαρδιόλα. Οι έρευνες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ελέγχθηκε και αυτοκίνητο που μετέφερε τη μικρή κόρη του Πεπ, όπως και φιλικό πρόσωπο του έμπειρου προπονητή.

Σύμφωνα με τους Καταλανούς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και μάλλον ούτε η τελευταία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK