Eργο Αλαφούζου η τετραμελής και το μνημονιακό πλάνο διετίας

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιδιώκει και μέχρι στιγμής καταφέρνει να γίνει και πάλι κυρίαρχος του παιχνιδιού στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επιλογή του είναι άλλωστε η τετραμελής επιτροπή που θα "τρέξει" από εδώ και πέρα την εταιρία και θα προκαλέσει την απενεργοποίηση του Διαμαντόπουλου.

PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με την εγκαθίδρυση της τετραμελούς επιτροπής που από εδώ και ως το εξής θα χειρίζεται τα "καυτά" προβλήματα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να επιβάλλει το πλάνο του.

Το πλάνο αυτό πρώτα απ' όλα προβλέπει την απενεργοποίηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου ο οποίος μετά την έλευση της τετραμελούς ουσιαστικά δεν θα έχει αρμοδιότητες. Τόσο ο άτυπος τεχνικός διευθυντής όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκαν ότι από εδώ και πέρα θα αποφασίζουν για όλα οι τέσσερις.

Υπό αυτήν την έννοια ο Αλαφούζος γίνεται ξανά κυριάρχος του παιχνιδιού αφού οι άνθρωποι που θα κληθούν να πάρουν τις όποιες αποφάσεις είναι της πλήρους εμπιστοσύνης του. Το πλάνο θα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διετές και θα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ, χαμηλότερο και από το εφετινό!

Πλέον υπάρχουν ερωματικά για την αδειοδότηση της ομάδας για τις εν Ελλάδι διοργανώσεις (στην ΠΑΕ βρίσκονται γι' αυτό το λόγω ορκωτοί λογιστές) ενώ σ' ότι αφορά την ευρωπαϊκή αδειοδότηση, ο έλεγχος της 1ης Μαρτίου βρίσκεται στον αέρα και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για χαμένη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό (ο οποίος θα τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μέσα σ' όλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα της έξωσης από τα γραφεία της. Μέχρι την Παρασκευή η εταιρία θα πρέπει να μεταφερθεί αλλού, όμως κανείς δεν ξέρει ακόμα το που!

Τέλος, την Τρίτη εκδικάζονται οι υποθέσεις των Τελάντερ και Ταυλαρίδη (για χρέη 92.000 και 97.000 ευρώ αντίστοιχα). Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών θα τηρήσουν σκληρή στάση απαιτώντας καταβολή χρημάτων ή αφαίρεση βαθμών. Εικάζεται από πολλούς πάντως ότι αυτά τα χρήματα ο Αλαφούζος θα τα δώσει για να αποφύγει τη λαϊκή κατακραυγή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK