Έριξε "άκυρο" για την Κίνα ο μάνατζερ του Αραούχο!

Μένει στην Λας Πάλμας, επιστρέφει στην ΑΕΚ ή μετακομίζει Κίνα ο Σέρχιο Αραούχο; Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για την ομάδα στην οποία θα παίζει τη νέα σεζόν, ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού έβγαλε έξω από το παιχνίδι τους Κινέζους με δυναμική τοποθέτηση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν τελευταίο φετινό παιχνίδι του Σέρχιο Αραούχο για λογαριασμό της ΑΕΚ, ωστόσο ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να πει με πάσα βεβαιότητα πως το κεφαλαιο Ελλάδα και Ένωση έχει κλείσει οριστικά για αυτόν.

Και αυτό γιατί ναι μεν έληξε ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα και επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά όμως ο ίδιος δεν κρύβει το ισχυρό δέσιμο που έχει αναπτύξει με τον "Δικέφαλο" και σε κάθε ευκαιρία δείχνει στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας πως αδημονεί για τρίτη θητεία στην ομάδα.

Τα δύο ποσταρίσματα που έκανε σε Live Chat φίλων της ΑΕΚ και με τα οποία έκανε επίθεση αγάπης στους "κιτρινόμαυρους" είναι χαρακτηριστικά, με την "παγωμάρα" να έρχεται όμως μετά από δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον "Τσίνο|" να οδεύει προς Κινα.

Έριξε "άκυρο" για την Κίνα ο μάνατζερ του Αραούχο!

Συγκεκριμένα, στην Σινόμπο Γκουοάν του Πεκίνου που φερόταν να έχει καταθέσει εντυπωσιακή πρόταση για την αγορά του παίκτη από την Λας Πάλμας, με την πρόταση όμως αυτή να διαψεύδεται άμεσα.

Η διάψευση αυτή έγινε μάλιστα από άκρως επίσημα χείλη, αυτά του πατριού και μάνατζερ του Αργεντινού φορ, με τον Γκιγιέρο Ροντρίγκες να δέχεται ερώτηση δημοσιογράφου για τα δημοσιεύματα που στέλνουν τον Αραούχο στην Κίνα και να απαντάει άμεσα:

"Αποκλείεται, είναι όλα ψέματα", ήταν η τοποθέτησή του στην ερώτηση του δημοσιογράφου, που τον προέτρεψε να απαντήσει για να ξεδιαλύνει το μυστήριο, και όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ παραμένει στη διεκδίκηση του Σέρχιο Αραούχο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Έριξε "άκυρο" για την Κίνα ο μάνατζερ του Αραούχο!

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK