Έριξε "χυλόπιτα" σε πρόταση 110 εκατομμυρίων!

Οι μνηστήρες του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι πολλοί, όμως για να τον πάρει κάποιος θα πρέπει να "ματώσει" οικονομικά. Ο πρόεδρος της Λάτσιο το ξεκαθάρισε με λόγια σταράτα...

Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, reacts after a round of 32, first leg, Europa League soccer match between Steaua Bucharest and Lazio on the National Arena, in Bucharest, Romania, Thursday, Feb. 15, 2018.(AP Photo/Raed Krishan)
Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, reacts after a round of 32, first leg, Europa League soccer match between Steaua Bucharest and Lazio on the National Arena, in Bucharest, Romania, Thursday, Feb. 15, 2018.(AP Photo/Raed Krishan) AP PHOTO/RAED KRISHAN

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αποτελεί με διαφορά το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Λάτσιο όμως παρά το γεγονός πως πολλές είναι οι ομάδες που φλερτάρουν μαζί του για να τον αποκτήσουν αυτό το καλοκαίρι (με πρώτη και καλύτερη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), η Λάτσιο δεν φαίνεται καθόλου διατεθειμένη να τους διευκολύνει.

Αυτό το κατέστησε σαφές ο πρόεδρός της, Κλάουντιο Λοτίτο, με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αφού αποκάλυψε ότι ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι που η ομάδα της "αιώνιας πόλης" είχε δεχτεί μία ασύλληπτη πρόταση για τον 23χρονο Σέρβο μέσο, δεν... ενέδωσε.

"Δεν φτάνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, τον περασμένο Αύγουστο απέρριψα 110 εκατομμύρια. Όταν διαβάζω να αποκαλούν την Λάτσιο... σούπερ μάρκετ, θυμώνω.

Δεν βλέπω να έχω ξεπουλήσει κάποιον. Στο παρελθόν δεν χτυπούσαν την πόρτα, την άνοιγαν και έπαιρναν τους παίκτες μας. Τώρα ζητούν τη άδειά μας", κατέληξε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK