Έριξε χυλόπιτα στην Ρεάλ ο Κίλιαν Εμπαπέ!

Δεν θέλει να ακούει για Ισπανία και Ρεάλ Μαδρίτης ο Κίλιαν Εμπαπέ! Διαβάστε τι είπε τόσο ο παίκτης όσο και ο πατέρας του στον Ρώσο ιδιοκτήτη της Μονακό με σκοπό να μην τον... ζαλίζουν.

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent)
Kylian Mbappe AP

Ο 18άχρονος επιθετικός της Μονακό υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή του Σαμπιονά, όπως και στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Με 19 γκολ και 11 ασίστ σε 32 συμμετοχές δεν θεωρείται άδικα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, οπότε ήδη οι "μεγάλοι" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου "σκοτώνονται" για την υπογραφή του.

Για τον Κίλιαν Εμπαπέ, ωστόσο, όλα αυτά αποτελούν... ψιλά γράμματα. Δεν θέλει να ακούει για μεταγραφή, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και άλλους συλλόγους. Σύμφωνα με την Marca ο νεαρός άσος ζήτησε την παραμονή του για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμα στην Μονακό, έτσι ώστε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο!

Μάλιστα έβαλε και τον πατέρα του να μιλήσει στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Μονακό, έτσι ώστε να απορρίψει κάθε πρόταση που θα φτάσει στον γαλλικό σύλλογο!

Βέβαια, αν το καλοκαίρι αποχωρήσει ο Ζαρντίμ από την ομάδα, τα δεδομένα μπορεί και να αλλάξουν.

Photo credit: AP Photo/David Vincent

News 24/7

24MEDIA NETWORK