Έριξε "εξάρα" αλλά αποκλείστηκε η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα διέλυσε με 6-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας, όμως η ισοπαλία της Λαμίας με την ΑΕΚ άφησε εκτός συνέχειας Κυπέλλου τους Φαίακες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Κέρκυρα ήθελε νίκη με πολλά γκολ και ταυτόχρονα ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ για να προκριθεί στην επόμενη φάση, όμως η Ένωση δεν της έκανε το χατήρι και έμεινε στο 0-0. Τι κι αν λοιπόν οι Φαίακες έκαναν το καθήκον τους αφού επιβλήθηκαν με 6-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, τελικά η πρόκριση χάθηκε.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό ο Ανδρεόπουλος, ενώ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Κέρκυρα είχε πετύχει άλλα δύο γκολ με τον Γεωργίου (23') και τον Επστάιν (45+1'). Στην επανάληψη η Κέρκυρα σημείωσε ακόμη τρία τέρματα με τους Γεωργακόπουλο (52' και 76') και Ανδρεόπουλο (58') φτάνοντας στο εντυπωσιακό 0-6.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:Γεωργατζάς, Σμίλτος, Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μπλέντι (46' Τσόπελας), Καλλιβωκάς (46' Φέτσης), Υφαντής, Ξέρρας, Μοσχάκης (69' Βουκομάνοβιτς), Μυργιώτης.

ΚΕΡΚΥΡΑ :Αραμπατζής, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου (59' Τρεπεκλής), Ζορμπάς (46' Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Επστάϊν (69' Γκερέκος), Τουράμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK