Έριξε τις τιμές στα διαρκείας ο Ολυμπιακός

Με το σύνθημα "η ψυχή μας και η ψυχή σου" παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019. Ποια θα είναι η τιμή τους και τι καινούργιο ετοιμάζουν οι "ερυθρόλευκοι" για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Έριξε τις τιμές στα διαρκείας ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019, των οποίων οι τιμές θα είναι έως και 10% μειωμένες σε σχέση με πέρυσι.

Την παρουσίαση έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, που μίλησε για " προσπάθεια επανεκκίνησης και δεσίματος με τον κόσμο", ενώ διευκρίνισε παράλληλα ότι θα υπάρχει ειδική εξέδρα για ΑμΕΑ κι άνεργους σε όλα τα ματς των εγχώριων διοργανώσεων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ:

Καλησπέρα σε όλους. Σας παρουσιάζουμε, μαζί με τον Παναγιώτη Μπαντούνα από τη διαχείριση των εισιτηρίων διαρκείας, τα νέα "μαγικά χαρτάκια" για τη σεζόν 2018/19. Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία, θέλω να εκφράσω τα συλληπτήρια την οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου για τον χαμό του, απ’ όλους όσους εργάζονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύνθημα "η ψυχή μας και η ψυχή σου". Προσπάθεια επανεκκίνησης και δεσίματος με τον κόσμο μας. Ευκαιρία για επιστροφή και απαραίτητο συστατικό είναι να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ο κόσμος μας. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο, στηρίζεις την ομάδα και την προσπάθειά της. Σε αυτό θα ήθελα να σταθώ, Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα τελευταία 8 χρόνια, επί εποχής Μαρινάκη, η ομάδα έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρώπη. Αυτό δεν έχει γίνει με τα ταμεία ρημαγμένα, αλλά με τον Ολυμπιακό να αποτελεί οικονομικό πρότυπο.

Ο Ολυμπιακός πληρώνει φόρους εκατοντάδες εκατομμύρια, ενώ σε άλλες ομάδες αυτά χαρίζονται. Παράλληλα, είχαμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης και οι φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου τον καθιστούν πρότυπο για όλη την Ευρώπη. Η προσφορά στην κοινωνία, με εντολή βέβαια του κ. Μαρινάκη, στοχεύει στην επιστροφή της αγάπης του κόσμου σε αυτόν.

Έριξε τις τιμές στα διαρκείας ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Δεν έχει αντιληφθεί πλήρως ο κόσμος του Ολυμπιακού τι έχει συμβεί στον Ερασιτέχνη. Όταν ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης, ήταν υπό διάλυση. Η οικονομική εικόνα ήταν κάκιστη. Όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μπήκε μπροστά, ο πρόεδρος του είπε "προχώρα κι εγώ είμαι εδώ". Αυτό που συνέβη είναι πως άλλαξε η ιστορία του συλλόγου. Κατακτήσαμε 55 τίτλους, ενώ από την ίδρυσή του μέχρι το 2010 είχαμε 77. Αυτό συνέβη με τη στήριξη του κόσμου, μέσω της κάρτας φιλάθλου, καθώς και με την οικονομική αιμοδοσία του κ. Μαρινάκη.

Φτάσαμε να παίζουμε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς σε μια μέρα. Μπορούμε να λέμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική ομάδα στην Ευρώπη. Οι 100 κούπες που βρίσκονται στην τροπαιοθήκη του συλλόγου αντικατοπτρίζουν αυτή την προσπάθεια και εκφράζει την προσπάθεια του κόσμου και των φιλάθλων μας. Ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε "γιατί το κάνουμε αυτό" και είναι σημαία υπερηφάνειας για μας. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλουργήσει, όταν αντίπαλοί μας έχουν διαλυθεί, έχουν υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Αυτό γίνεται με τη στήριξη της Θύρας 7, των φιλάθλων μας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, γεμίζουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, είμαστε παντού, όταν φυσικά δεν υπάρχουν φωτογραφικές απαγορεύσεις…

Θα υπάρξει ως και 10% μείωση στις τιμές. Ζούμε στην εποχή που οι Έλληνες υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης. Για τέταρτη χρονιά γίνονται μειώσεις και για τέταρτη σεζόν κι αυτό κάτι λέει. Σε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα υπάρχει μια κερκίδα που θα καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, ΑμΕΑ και ανέργους, ώστε να μη στερείται κανείς το γήπεδο", υποστήριξε ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρολεύκων", Κώστας Καραπαπάς.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ:

ΘΥΡΑ 3, 4, 5, 6, 7 50€ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ)

ΘΥΡΑ 21, 22 130€ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ)

ΘΥΡΑ 1,2,8,9,19,20 145€ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 115 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 11, 17 240€ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 185 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 12, 16 325€ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 255 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 14, 15 420€ (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 330 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΘΥΡΑ 33 685 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 540 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

VIP 1200 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 925 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

VVIP 2200 (ΕΝΗΛΙΚΑΣ) 1615 (ΠΑΙΔΙΚΟ)

FAMILY ΘΥΡΑ 24, 25

1 Ενήλικας + 1 Παιδί 190€

1 Ενήλικας + 2 Παιδιά 245€

2 Ενήλικες + 1 Παιδί 325€

2 Ενήλικες + 2 Παιδιά 380€

Εισιτήριο ΕΝΗΛΙΚΑ 135€

Εισιτήριο Παιδιού 55€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK