Ερνάντεθ: "Να κλείσουμε καλά τη χρονιά"

Με τα καλύτερα λόγια για τον Πανθρακικό μίλησε ο Κίκε Ερνάντεθ, ο οποίος έκρουσα συνάμα το καμπανάκι κινδύνου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης την Κυριακή.

Ερνάντεθ: "Να κλείσουμε καλά τη χρονιά"
Ο τεχνικός του Αρη μίλησε, ως είθισται, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι και τις δυσκολίες του, ζητώντας τη νίκη για να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

"Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και όπως ήταν αναμενόμενο αντιμετώπισε προβλήματα στην αρχή, γρήγορα έδειξε όμως ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και πήρε αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα που μου αρέσει πολύ", τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

"Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά θα διεκδικήσουμε με πάθος τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει. Εχουμε βελτιωθεί σημαντικά σε όλους τους τομείς, παραμένουμε αήττητοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και φυσικά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που είναι στόχος μας σε κάθε αγώνα".

Κίκε να σου ζήσει!

Ο Κίκε Ερνάντεθ απέκτησε την Παρασκευή ένα υγιέστατο αγοράκι και η ΠΑΕ Αρης του ευχήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: "Να σου ζήσει Κίκε! Ο προπονητής του Αρη έγινε σήμερα πατέρας, καθώς η σύζυγός του Σόνια έφερε στον κόσμο το μεσημέρι ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.3 κιλών. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλοι οι υπάλληλοι της ομάδας εύχονται στον Κίκε Ερνάντεθ τις καλύτερες ευχές για τη γέννηση του γιου του. Να του ζήσει, να είναι καλότυχος, υγιής και να τον δει να μεγαλώνει όπως επιθυμεί", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Χωρίς Νέτο

Χωρίς το Νέτο θα ταξιδέψει τελικά ο Αρης στην Κομοτηνή, καθώς το χτύπημα στο αριστερό χέρι δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα προπονηθούν και το Σάββατο στις 11 για τελευταία φορά και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν οδικώς στην Κομοτηνή. Ο Κίκε Ερνάντεθ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά η αποστολή:
Σηφάκης, Καρατζιοβαλής, Βανγκέλι, Γιάχιτς, Λέμπο, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ, Καράμπελας, Βιτόλο, Μπατιόν, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Ζεντίλ, Κόκε, Βλοντάρτσικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK