Ερνάντεθ: "Ο πρώτος γύρος μας αφήνει μια πικρή γεύση"

Αντίθετα ήταν τα συναισθήματα σε Πανθρακικό και Αρη για το 0-0 της Κομοτηνής. Ο Κίκε Ερνάντεθ δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ έκανε συνάμα έναν σύντομο απολογισμό του πρώτου γύρου. Στην αντίπερα όχθη, ο Εμίλιο Φερέρα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Ερνάντεθ: "Ο πρώτος γύρος μας αφήνει μια πικρή γεύση"
Αναλυτικά:

Κίκε Ερνάντεθ: "Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο γήπεδο και δώσαμε την ευκαιρία στον Πανθρακικό να μας πιέσει από το ξεκίνημα. Είχε την κατοχή και τον έλεγχο στο κέντρο. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να ανταπεξέλθουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κάπως την απόδοση μας, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά αυτό που παρουσιάσαμε δεν ήταν καθόλου καλό. Ο πρώτος γύρος γενικά μας αφήνει μία πικρή γεύση, κυρίως εξαιτίας των αποτελεσμάτων στην αρχή του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια ανεβάσαμε την απόδοση μας, ήρθαν κάποια καλά αποτελέσματα και πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο θα πάμε ακόμη καλύτερα".

Εμίλιο Φερέρα: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και την εμφάνιση της ομάδας. Ο Άρης δεν ήταν καθόλου επικίνδυνος παρά μόνο στο τέλος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την συγκομιδή των 19 βαθμών στον πρώτο γύρο και γενικά την απόδοση της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK