Τι έκανες του... Βαλεντίνου

Πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ελληνικά γήπεδα γιόρτασαν (ο καθένας με τον τρόπο του) την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με τις συντρόφους τους. To Contra.gr σας παρουσιάζει VIDEOS και PHOTOS που ανέβασαν στα social media

Τι έκανες του... Βαλεντίνου

Ερωτευμένοι του κόσμου ενωθείτε... Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα στα χείλη αρκετών αστέρων της Super league, που γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο (ασφαλώς ο καθένας διαφορετικά, ανάλογα με την κατάσταση και την... κουλτούρα του) την Saint Valentine's Day.

Άλλοι το γιόρτασαν με πιο... εντυπωσιακό τρόπο, ανεβάζοντας βίντεο για να δείξουν την αγάπη τους. Ο φούλ ερωτευμένος Τσόρι Ντομίνγκεζ στο δικό του έκανε κολάζ απο τις πιο ευτυχισμένες στιιγμές της κοινής ζωής τους, στο πλευρό της συζύγου του. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο δανεικός στην Ναντ από τον Ολυμπιακό, Φελίπε Πάρντο, αλλά αυτός αρκέστηκε σε στιγμές απο διακοπές τους. Στο βιντεάκι του Οδυσσεάς Βλαχοδήμου κυριαρχούν κόκκινα μπαλόνια και τα τρυαντάφυλλα που τον...περίμεναν στο σαλόνι του σπιτιού του.

Άλλοι πάλι κατέφυγαν στις φωτογραφίες με προσωπική αφιέρωση για το ταίρι τους, όπως ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο, ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Ταξιάρχης Φούντας και ο Μπρούνο Βιάνα(μοστράροντας μάλιστα τα...σιδεράκια τους στα δόντια)!

Η Ζοζεφιν Μπέργκ ανέβασε παλαιότερη φωτο με τον Μάρκους και το λιτό σχόλιο :"πάντοτε ερωτευμένοι". Με τον Λουντ και την ...Βαλεντίνα του να ξεχωρίζουν, πηγαίνοντας στο Village Cinemas Metro Mall βγάζοντας τις σχετικές... φωτογραφίες μηχανής προσαρμοσμένες στην ημέρα, τις οποίες μετά πόσταραν

Feliz día de San Valentín en especial para vos AMOR #sanvalentin #choridominguez #CHD10

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις

Happy Valentine's Day

A post shared by Rodrigo Moledo (@rodrigomoledo13) on

My Valentine

A post shared by Janni Ovaska (@jjannijulia) on

@vlachod1mos Woke up to this #nowordsneeded #blessed #oneloveonelife #myheart

A post shared by @odisselena on

Always

A post shared by Josefine Ringblom Berg (@josieswall) on

Happy Valentine's Day my love

A post shared by Bruno Viana (@brunoviana36) on

Happy Valentine's Day my love @kritomejia

A post shared by ғᴇʟɪᴘᴇ ᴘᴀʀᴅᴏ (ᴏғɪᴄɪᴀʟ) (@felipepardo17) on

Happy Valentine's Day @marina_salpi

A post shared by Taxiarxis Fountas (@taxiarxisfountas) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK