Ερωτευμένη με την κορυφή η Μονακό του Ζαρντίμ

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της στη Ligue 1 καθώς πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Γκινγκάμπ και βρέθηκε στο +3 από τη δεύτερη Νις (VIDEO).

Ερωτευμένη με την κορυφή η Μονακό του Ζαρντίμ

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της στη Ligue 1 καθώς πέρασε νικηφόρα 2-1 από την έδρα της Γκινγκάμπ και βρέθηκε ξανά μόνη στην κορυφή.

Στο Champions League μεσοβδόμαδα βρέθηκε να προηγείται δύο φορές στο σκορ με 2-1 και 3-2 παρόλα αυτά το φινάλε την βρήκε να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο καθώς η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε τρία γκολ προς το φινάλε και με το 5-2 πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους "8" της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά όμως η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν ήταν διατεθειμένη για άλλη ανατροπή και έτσι απέδρασε από το τρίποντο από τη δύσκολη έδρα της Γκινγκάμπ (δεν είχαν περάσει από εκεί Νις και Παρί Σεν Ζερμέν), με το 2-1 να την επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Γκλικ ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μονεγάσκους στο 24' και ο Φαμπίνιο εκείνος που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (αλά Πανένκα) στο 86' κλείδωσε τη νίκη για την Μονακό, με τους γηπεδούχους να προλαβαίνουν μόνο να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 90' με τον Ντιντό.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΜΟΝΑΚΟ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK