Ερωτικό σκάνδαλο προέδρου με παίκτη κατέληξε στο απόλυτο... ξεκατίνιασμα!

Μία τρομερή ιστορία κυκλοφόρησε στην Παραγουάη και αφορά έναν ερωτικά απογοητευμένο... πρόεδρο, που δηλώνει προδομένος από τον σύντροφο-ποδοσφαιριστή της ομάδας του! Κυκλοφόρησε φωτογραφίες που είναι μαζί αγκαλιά ο παίκτης, τον εκδικήθηκε με... καρφωμένο στα αποδυτήρια συμβόλαιο ο παράγοντας! Μιλάμε για το... ξεκατίνιασμα.

Ερωτικό σκάνδαλο προέδρου με παίκτη κατέληξε στο απόλυτο... ξεκατίνιασμα!

Τέτοιο ερωτικό σκάνδαλο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν έχει ξαναγίνει. Με το συγκεκριμένο τρόπο δηλαδή που συνέβη ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρούμπιο Νου από τη δεύτερη κατηγορία της Παραγουάης, Αντόνιο Γκονσάλες, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Μπερνάρντο Καμπαγέρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο Facebook διέρρευσαν φωτογραφίες των δυο ανδρών γυμνών στο κρεβάτι! Αμέσως έγιναν viral τόσο στα social media όσο και στις ιστοσελίδες της χώρας, με αποτέλεσμα να βγει στη φόρα η προσωπική τους ζωή.

Ερωτικό σκάνδαλο προέδρου με παίκτη κατέληξε στο απόλυτο... ξεκατίνιασμα!

Ως πιο... θαρραλέος, ο Γκονσάλες μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον 32χρονο επιθετικό. "Ο Μπερνάρντο είναι ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου. Όντως είμαστε ζευγάρι και στην αγκαλιά του βρήκα καταφύγιο. Του έκανα όλα τα χατίρια. Αυτοκίνητα, ταξίδια, όμως με πρόδωσε και έφυγε από την ομάδα. Του έδειξα στοργή, αλλά δεν το εκτίμησε. Τώρα θέλει να με εκδικηθεί", είπε ο πρόεδρος με την... πληγωμένη καρδιά.

Έλα όμως που λίγες ημέρες αργότερα πέρασε στην αντεπίθεση! Από τις δηλώσεις αγάπης και ευγνωμοσύνης, έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον Μπερνάρντο πως δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και βίντεο που... στολίζει τον πρώην σύντροφο του, ενώ κάνει... κουρελόχαρτο το συμβόλαιο του!

"Αυτό είναι το συμβόλαιο σου", φέρεται να λέει. "Κοίτα τι κάνω! Ξέχνα το ποδόσφαιρο και τα λεφτά σου. Να τα βάλεις εκεί που ξέρεις!"

Τι λένε για το περιστατικό στην Παραγουάη; Ο παίκτης είχε οικονομικές διαφορές με τον σύλλογο, ενώ παράλληλα θέλησε να πάρει μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα. Ο τυφλωμένος από έρωτα πρόεδρος δεν το συζητούσε καν και ο ποδοσφαιριστής τον πίεσε διαρρέοντας μέσω του εκπροσώπου του τις... πικάντικες φωτογραφίες.

Στη συνέχεια κατέθεσε προσφυγή για να εξασφαλίσει τα χρήματα και την ελευθέρας του για να φτάσουμε στο απόλυτο... ξεκατίνιασμα μέσω των social media.24MEDIA NETWORK