"Έσκασε" 70 εκατομμύρια η Σίτι για παικταρά της Μονακό

Ξεκαθάρισμα κάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην Σίτι ενόψει της νέας χρονιάς. Μπορεί τη μία μέρα να έδιωξε τέσσερις παίκτες (Κλισί, Σανιά, Καμπαγιέρο, Νάβας), αλλά οι Άγγλοι θεωρούν ήδη κλεισμένο έναν παίκτη- αποκάλυψη με τους Μονεγάσκους τη φετινή σεζόν.

Monaco's Bernardo Silva goes for the ball during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's Bernardo Silva goes for the ball during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η πρώτη μεταγραφή της Σίτι είναι γεγονός. Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, ο Μπερνάρντο Σίλβα θα είναι παίκτης των "πολιτών", με τον Γκουαρδιόλα να τον "κλέβει" μέσα από τα χέρια του Ζοσέ Μουρίνιο, που είχε ασκήσει επίσης ασφυκτικό πρέσινγκ στη Μονακό για να τον αποκτήσει.

Το κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για 50 εκατομμύρια, ποσό που μπορεί να φτάσει και τα 70 εκατομμύρια με τα μπόνους.

Την Παρασκευή (26/5), ο Πορτογάλος έφτασε στην πόλη του Μάντσεστερ, όπου θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή τις επόμενες ώρες.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK