Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Κέρκυρα

Μπορεί ο Παναιτωλικός να προηγήθηκε με 2-0 στο φιλικό κόντρα στην Κέρκυρα, όμως χάρη σε δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά οι Φαίακες ισοφάρισαν σε 2-2.

Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Κέρκυρα

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το φιλικό μεταξύ Παναιτωλικού και Κέρκυρας που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο νησί των "Φαιάκων".

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δις στο πρώτο μέρος και τους Κερκυραίους να σώζουν την παρτίδα στο φινάλε. Στο 32’ ο Ουάρντα με σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0 και εν συνεχεία στο 43' ο Αιγύπτιος και πάλι μετά από κόρνερ του Φερέιρα έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά αρχικά μείωσαν με προβολή του Γεωργακόπουλου στο 80’ και εν συνεχεία έφτασαν στην ισοφάριση με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη στο 83’.

Kέρκυρα (Γρηγογίου):Κουτσαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόβσκι, Γκόμεζ, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ναζίμ, Ζορμπάς, Γεωργίου, Επστάιν, Ροζάριο.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Ιωάννου, Κόντος, Χιντζίδης, Γεωργακόπουλος, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Παμλίδης, Γρομητσάρης.

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης):Κυριακίδης (61’ Κριστιάνο), Κούσας (69’ Χαντάκιας), Μάκος, Μύγας (78’ Γιαννιώτης), Τσοκάνης, Παπάζογλου, Πάουλο (78’ Βασιλούδης), Φερέιρα (59’ Μουνιός), Τομανέ (69’ Κλέσιο), Ουάρντα (74’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (46’ Ρότσα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK