Έσπασαν το ρόδι στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Άρη γεγονός που ικανοποίησε περισσότερο απ’ όλους τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Ο προπονητής της ομάδας των Σερρών σε δηλώσεις του τόνισε ότι περίμενε πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και το πρώτο τρίποντο.

Έσπασαν το ρόδι στις Σέρρες
Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Άρη γεγονός που ικανοποίησε περισσότερο απ’ όλους τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Ο προπονητής της ομάδας των Σερρών σε δηλώσεις του τόνισε ότι περίμενε πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και το πρώτο τρίποντο. «Το είχα πει. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη», ενώ εξέγρασε και την αισιοδοξία του πως η ομάδα δεν έχει χάσει την μάχη της ανόδου«Το τρένο δεν χάθηκε. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο», πρόσθεσε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο πρωταγωνιστής του Πανσερραϊκού στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν ο Κάρλος Μαρκορά, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έκρυψε και αυτός με τη σειρά του την αισιοδοξία του για την άνοδο της ομάδας, παρά το χαμένο έδαφος. Εκτός από την ψυχολογική ανάταση της ομάδας μετά την επιτυχία επί του Άρη, οι παίκτες αναμένεται να πάρουν και κάποιο πριμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, θα ανακοινώσει το συγκεκριμένο ποσό, ενώ αναμένεται να συνδυάζεται και με μπόνους σε περίπτωση νέας επιτυχίας της ομάδας επί του Ηλυσιακού την επόμενη Κυριακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK