Έσπασε τα πλευρά του και... όλα τα ρεκόρ ο Αγκουέρο!

Ο Σέρχιο Αγκουέρο τραυματίστηκε στα πλευρά λόγω τροχαίου ατυχήματος όμως όπως φαίνεται έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε χρόνο... d.t. (VIDEO)!

Manchester City's Sergio Aguero takes the ball forward during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Sergio Aguero AP IMAGES

Στις 29 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό πως κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ολλανδία, ο Σέρχιο Αγκουέρο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν μέσα σε ταξί. Ο 29χρονος άσος χτύπησε σοβαρά στα πλευρά του και αν δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα.

Ο παίκτης πέρασε δύσκολες στιγμές, με την ψυχολογία του να πέφτει... επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να τον επισκεφτεί μέχρι και ο γιατρός της εθνικής Αργεντινής έτσι ώστε να του... αναπτερώσει το ηθικό.

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσεις ο γιατρός, η επιστροφή του Αγκουέρο υπολογιζόταν σε ένα μήνα (ίσως και παραπάνω). Ο άσος της Σίτι, ωστόσο, τους διέψευσε όλους και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του!

Μάλιστα ο Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο για το παιχνίδι με την Στόουκ το Σάββατο στις 17:00!

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK