"Έσπασε" το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την 21η συνεχόμενη νίκη στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, όμως το ματς απέναντι στην Κρουζ Αζούλ είχε ιστορική σημασία, καθώς ξεπέρασε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος, το οποίο κατείχε η Μπαρτσελόνα.

"Έσπασε" το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTO)

Οι "μερένγκες" συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία, επικρατώντας με 4-0 της Κρουζ Αζούλ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει σημειολογική σημασία για τη Ρεάλ, καθώς με τα 4 γκολ που πέτυχε "έσπασε" το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, η οποία το 2012 είχε πετύχει 175 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον οι Μαδριλένοι έχουν πετύχει 176 γκολ και συνεχίζουν... απτόητοι.

"Έσπασε" το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTO)

Επιπλέον, η συγκεκριμένη ήταν η 21η συνεχόμενη νίκη, με αποτέλεσμα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να υπολείπεται πλέον μόλις 5 νίκες από το μεγάλο ρεκόρ του Άγιαξ, ο οποίος την περίοδο 1971-72 είχε 26 σερί νίκες.

Βέβαια, στο εν λόγω ζήτημα οι απόψεις... διίστανται, καθώς το Βιβλίο Guiness αναφέρει πως η ομάδα που έχει το συγκεκριμένο ρεκόρ είναι η Κοριτίμπα, η οποία είχε 24 συνεχόμενες νίκες την αγωνιστική περίοδο 2010-11.

Μένει λοιπόν να δούμε αν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Ρέαλ θα καταφέρει να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει αυτό το σπουδαίο ρεκόρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK