ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσπασε το χέρι του κοπανώντας τον τοίχο ο Ρομέρο

Για 6 εβδομάδες θα παραμείνει εκτός δράσης ο τερματοφύλακας της Άλκμααρ, Σέρτζιο Ρομέρο, αφού έσπασε το χέρι του χτυπώντας τον τοίχο των αποδυτηρίων.

Έσπασε το χέρι του κοπανώντας τον τοίχο ο Ρομέρο
Ο Αργεντινός γκολκίπερ, εκνευρισμένος από την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1 από τη
Μπρέντα για το ολλανδικό κύπελλο ξέσπασε στα αποδυτήρια χτυπώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του και έπειτα άπο ένα πολύ δυνατό χτύπημα στον τοίχο έσπασε το χέρι του. Ως αποτέλεσμα θα απουσιάσει τώρα για ενάμιση μήνα όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των πρωτοπόρων του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Εκτός αυτού, ο Ρομέρο έχασε και την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με την εθνική ανδρών της Αργεντινής, καθώς είχε συμπεριληφθεί από τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην αποστολή της “Αλμπισελέστε” για τις φιλικές αναμετρήσεις με τη Γαλλία και τη Σκωτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK