"Εταιρία διατεθειμένη να βάλει 2.000.000 ευρώ στον Άρη"

Χωρίς να την κατονομάσει, ο Θωμάς Γιώτας αποκάλυψε την ύπαρξη εταιρίας, η οποία προτίθεται να διαθέσει ακόμη και 2.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ Άρης.

"Εταιρία διατεθειμένη να βάλει 2.000.000 ευρώ στον Άρη"
MOTIONTEAM

Ο Θωμάς Γιώτας αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου την ύπαρξη εταιρίας, η οποία είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντας ακόμη και 2.000.000 ευρώ στην ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα είπε: "Γράφανε τα σάιτ ότι κινούμαι και κάνω επαφές με ανθρώπους, που ήταν απατεώνες κτλ. Όπως είδατε με κάποιες φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραφαν. Μετά από αρκετές προσπάθειες σε αυτό το κομμάτι, θα ήθελα να πω:

Πρώτον, ότι υπάρχει ελληνική εταιρία που έχει τζίρο πλέον των 8 εκ. ευρώ και η οποία είναι διατεθειμένη από… ΧΘΕΣ να διαθέσει για την ομάδα ποδοσφαίρου 1,5-2.000.000 ευρώ ΑΜΕΣΑ.

Αυτό το χειρίζονται άνθρωποι γνωστοί για τα αρειανά τους αισθήματα, που θέλουν μόνο το καλό της ομάδας του ποδοσφαίρου. Αρειανάρες θα τους έλεγα και μέσα σε αυτήν την προσπάθεια υπάρχουν και βετεράνοι του Άρη. Το χειρίζονται άνθρωποι γνωστοί για τα αρειανά τους αισθήματα, που θέλουν μόνο το καλό της ομάδας του ποδοσφαίρου.

Θα σας αποκαλύψω το όνομά της εταιρίας στη γενική συνέλευση της Τετάρτης…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK