Εθνική (Ε): Χωρίς Τοροσίδη στο Βέλγιο
Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας των Ελπίδων, ενόψει του 2ου αγώνα της στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Βέλγιο τη Δευτέρα (16:30) χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί, αλλά τελικά δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν.
Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας των Ελπίδων, ενόψει του 2ου αγώνα της στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει
για το Βέλγιο τη Δευτέρα (16:30) χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί, αλλά τελικά
δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν.
για το Βέλγιο τη Δευτέρα (16:30) χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί, αλλά τελικά
δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν.
Οι 19 παίκτες που θα «πετάξουν» για Βέλγιο είναι οι: Κώστας Ανδριόλας (Ατρόμητος), Ορέστης Καρνέζης (ΟΦΗ), Ευθύμης Κοτίτσας (Ιωνικός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Αρης), Κώστας Παγώνης (Ατρόμητος), Γρηγόρης Μάκος (Πανιώνιος), Αλέξης Τζιόλης (Παναθηναϊκός), Στέλιος Ηλιάδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κοιλιάρας (Εργοτέλης), Αντώνης Πετρόπουλος (Αιγάλεω), Δημήτρης Πλιάγκας (Λεβαδειακός), Χρήστος Αραβίδης (Πανιώνιος), Γιώργος Γκαλίτσιος (Λάρισα), Σωτήρης Μπαλάφας (ΠΑΟΚ), Ηλίας Κυριακίδης (ΑΕΚ), Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (Ηρακλής), Κώστας Μενδρινός (Ολυμπιακός), Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ολυμπιακός), Στέλιος Κρητικός (Εθνικός Αστέρας).