Εθνική Ελλάδος: Χωρίς Ντέμη με Βουλγαρία

Η γέννηση της κόρης του Ντέμη Νικολαϊδη "ανάγκασε" τον Οτο Ρεχάγκελ να ανακαλέσει την κλήση του διεθνούς επιθετικού για το φιλικό της 18ης Φεβρουαρίου με τη Βουλγαρία στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Αφιέρωμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό φιλοξενεί γερμανική ιστοσελίδα

Εθνική Ελλάδος: Χωρίς Ντέμη με Βουλγαρία
Η γέννηση της κόρης του Ντέμη Νικολαϊδη «ανάγκασε» τον Οτο Ρεχάγκελ να ανακαλέσει την κλήση του διεθνούς επιθετικού για το φιλικό της 18ης Φεβρουαρίου με τη Βουλγαρία στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Βέβαια, στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ γίνεται αναφορά για οικογενειακούς λόγους, αλλά είναι γνωστό σε όλους πως ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε να αφήσει στην Ισπανία τον Ντέμη ώστε να περάσει λίγες ώρες με την νεογέννητη κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό έχουν κληθεί ήδη οι ποδοσφαιριστές Νίκος Νταμπίζας, Αγγελος Χαριστέας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Ζήσης Βρύζας, Τάκης Φύσσας, Τραϊανός Δέλλα ενώ αναμένονται οι κλήσεις των παικτών του... εσωτερικού.

Στο μεταξύ, εκτενές αφιέρωμα στην Εθνική μας και τον Οτο Ρεχάγκελ φιλοξενεί το γερμανικό αθλητικό σάιτ sport1.de. Το άρθρο αναφέρεται στις μεγάλες προσδοκίες των Ελλήνων φιλάθλων για τη συμμετοχή στην τελική φάση της Πορτογαλίας, ενώ γίνεται λόγος και για την κριτική που δέχτηκε ο Γερμανός τεχνικός στην αρχή της συνεργασίας του με την Ελλάδα, με τα γνωστά περί «τουρίστα», «συνταξιούχου» κ.τλ.

Βέβαια, το άρθρο κάνει αναφορά και στην μεγάλη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που με ένα σερί 6 συνεχόμενων νικών κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Κάτι που άλλαξε το «σκηνικό» για τον κ.Ρεχάγκελ, αφού τώρα πια, μετά την δικαίωσή του, χαίρει μεγάλης εκτίμησης απ’όλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK