Εθνική Νέων: Στόχος η πρόκριση

Ο κ.Νιόπλιας ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης (10ος όμιλος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19

Εθνική Νέων: Στόχος η πρόκριση
Επ ευκαιρία της ανακοίνωσης της αποστολής της Εθνικής Νέων για την 1η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο κ. Νίκος Νιόπλιας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κληρωθήκαμε σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε εξ αρχής χαμένοι. Το μειονέκτημα είναι ότι δώσαμε περισσότερη προσοχή στην προηγούμενη Εθνική Νέων που συμμετείχε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα αποτελέσουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες, όμως φυσικά ο στόχος μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό θα είναι καλό πρωτίστως για τα παιδιά. Δεν θα τα γεμίσουμε όμως με άγχος, το κυριότερο είναι να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους μέσα στο γήπεδο.

Οι Σιόντης, Κονέ, Κομβολίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά ελπίζω να είναι έτοιμοι στη Γερμανία. Ξεκινάμε την προετοιμασία το Σάββατο. Δεν έχω πλήρη την εικόνα της ομάδας, καθώς στα πρόσφατα φιλικά με την Κύπρο απουσίαζαν επτά παίκτες. Εχουμε όμως πολλά και ταλαντούχα παιδιά, γι΄ αυτό ήταν δύσκολη η τελική επιλογή. Θα πάρω μαζί μου εκείνους που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Αισιοξοξώ, ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ο κ.Νιόπλιας ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης (10ος όμιλος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19. Η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Γερμανία, την Ολλανδία και τη Λευκορωσία.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Γιώργος Αλιχανίδης (Ηρακλής), Χρήστος Αραβίδης (Ακράτητος), Μάρκος Βελλίδης (Παναθηναϊκός), Μάρκος Γκιάτας (Εργοτέλης), Κώστας Κασναφέρης (Αναγέννηση Αρτας), Αγγελος Κομβολίδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουτρουμάνος (ΑΕΚ), Γρηγόρης Μάκος (Πανιώνιος), Στέργιος Μαρίνος (Ατρόμητος), Μάριος Μαυρουδής (Ολυμπιακός), Κώστας Μήτρογλου (Γκλάντμπαχ), Κώστας Μιχελακάκης (ΟΦΗ), Γιάννης Μπούρμπος (Νέοι Ρότσα), Θανάσης Παπαγεωργίου (Ατρόμητος), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (ΑΕΚ), Βασίλης Πλιάτσικας (ΑΕΚ), Νίκος Σαμουηλίδης (Καλαμαριά), Στέφανος Σιόντης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Στάθης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σωτηρίου (Πανιώνιος), Γιώργος Τζαβέλας (Τερψιθέα), Παναγιώτης Κονέ.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athena Grand. Εχουν προγραμματισθεί προπονήσεις το Σάββατο 8/10, την Κυριακή 9/10, τη Δευτέρα 10/10 και την Τρίτη 11/10 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Γερμανία την Τετάρτη 12/10 στις 09:20.

Το πρόγραμμα των αγώνων του 10ου ομίλου (τοπική ώρα)

14/10/2005, Ολλανδία-Ελλάδα, ώρα 15:00
14/10/2005, Γερμανία-Λευκορωσία, ώρα 18:00
17/10/2005, Ολλανδία-Λευκορωσία, ώρα 15:00
17/10/2005, Ελλάδα-Γερμανία, ώρα 18:00
19/10/2005, Λευκορωσία-Ελλάδα, ώρα 18:00
19/10/2005, Γερμανία-Ολλανδία, ώρα 18:00




*Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία

News 24/7

24MEDIA NETWORK