Εθνικό διαβατήριο

Εθνικό διαβατήριο
Διπλό ελληνικό χαμόγελο μας προσέφεραν οι παίκτες μας που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν πρωταγωνιστές στους αγώνες των ομάδων τους.

Αναλυτικά η παρουσία της "γαλανόλευκης" ομάδας


Αγγλία

Στέλιος Γιαννακόπουλος (Μπόλτον): Στην βασική εντεκάδα του αγώνα με την Τσάρλτον, στον οποίο η ομάδα του πήρε μεγάλη εκτός εδρας νίκη με 2-1, ξεκίνησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Ομως στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς αποχώρησε μόλις στο 16ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Νίκος Νταμπίζας (Λέστερ): Στην βασική εντεκάδα των "αλεπούδων" ήταν ο Ελληνας αμυντικός. Ο παίκτης μας έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο ο ίδιος αλλά και όλο το σύνολο κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα, καθώς η Λέστερ γνώρισε απίστευτη εντός έδρας ήττα με σκορ 5-0 από την Αστον Βίλα.

Βέλγιο

Αλέκος Κακλαμάνος (Στάνταρ Λιέγης): Στην αρχική εντεκάδα βρέθηκε ο Ελληνας παίκτης, χωρίς ωστόσο να πιάσει τρομερή απόδοση. Η ομάδα του αν και προηγήθηκε τελικά "κόλλησε" στο 1-1 με την Μονς. Ο Κακλαμάνος έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Γαλλία

Ακης Ζήκος (Μονακό): Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήρε μέρος ο παίκτης μας, έχοντας αρκετά καλή απόδοση. Η Μονακό αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με τη Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ελληνα μέσο να αντικρύζει την κίτρινη κάρτα για φάουλ.

Στάθης Ταυλαρίδης (Λιλ): Βασικός ξεκίνησε ο Ταυλαρίδηςστο εκτός έδραςπαιχνίδι contra στην Μετςόπου η ομάδα του έφυγε νικήτρια με 1-0. Επαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα στο 61ο λεπτό.

Γερμανία

Γιάννης Αμανατίδης (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης): Στο αρχικό σχήμα βρέθηκε ο νεαρός επιθετικός και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και στα 90 λεπτά του ματς. Ο παίκτης μαςέκανε το ντεμπούτοτου με την καινούργια του φανέλακαι μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με μία κεφαλιά που έκανε λίγο πριν λήξει το ματς.

Κώστας Κωνσταντινίδης (Αννόβερο): Σε όλον τον αγώνα έπαιξε ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος είχε αρκετά καλή παρουσία. Η ομάδα του νίκησε με 3-2 το Αμβούργοστο ντέρμπι του γερμανικού βορρά. Τέλειωσε το παιχνίδι έχοντας και μία κίτρινη κάρτα.

Ιταλία

Ζήσης Βρύζας (Φιορεντίνα): Σε όλο το παιχνίδι έδωσε το παρόν ο πρώην παίκτης της Περούτζια, έχοντας καλή απόδοση. Η ομάδα του "κόλλησε" στο 1-1 εντός έδρας με την Πεσκάρα, με τον διεθνή επιθετικό μας να δίνει αρκετές βοήθειες.

Βαγγέλης Νάστος (Περούτζια): Στο αρχικό σχήμα της ομάδας του ήταν ο Νάστος στον αγώνα με την Πάρμα που έμεινε στο 2-2. Ο Ελληνας παίκτης ήταν σχετικά καλός,όμως δεν πρόλαβε να τελειώσει τον αγώνα,αφού στο 76ο λεπτό αποβλήθηκε.

Κώστας Λουμπούτης (Σιένα): Δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο ο Λουμπούτης, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Μπήκε ως αλλαγή λίγο πριν την λήξη του αγώνα με την Ιντερ, στον οποίο οι "νερατζούρι" επιβλήθηκαν με 4-0.

Ολλανδία

Γιάννης Αναστασίου (Ρόντα): Και πάλι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ο έμπειρος επιθετικός μας. Ξεκίνησε στη βασική εντεκάδα, είχε πολύ καλή απόδοση και ήταν αυτόςπου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Αναστασίου σκόραρε στο 21ο λεπτό του αγώνα με την Αλκμααρ, στον οποίοο σύλλογος του επικράτησε με 3-1.

Ισπανία

Ντέμης Νικολαϊδης (Ατλέτικο Μαδρίτης): Εξαιρετική εμφάνιση του "Ντεμίνιο" που έπαιξε και στα ενενήντα λεπτά του ντέρμπι με την Οσασούνα, χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (1-1)στην ομάδα του. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν πολύ καλός, είχε πολλές ευκαιρίες, αγωνιζόμενος από το 28' μόνος του την επίθεση, τραυματίστηκε ο Φερνάντο Τόρες, και ευτύχησε τελικά να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 92' με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι (πέμπτο γκολ στην Primera Division).


News 24/7

24MEDIA NETWORK