Ετοιμάζει αλλαγές για το ματς με τη Θέλτα ο Ουζουνίδης

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την Θέλτα υποστήριξε ότι θα κάνει αλλαγές σε πρόσωπα αλλά όχι στον σχηματισμό.

Ετοιμάζει αλλαγές για το ματς με τη Θέλτα ο Ουζουνίδης

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι για εμάς αλλά είναι ένα ευρωπαϊκό ματς και όπως ξέρουμε όλοι η ομάδα έχει να κερδίσει πολλά χρόνια στην Ευρώπη και θέλουμε τη νίκη και για αυτή θα παίξουμε.

Πρέπει να βρούμε και εμείς κίνητρα μέσα απ' αυτόν τον αγώνα και το κίνητρο είναι και να αφομοιώσουν τα παιδιά αυτά που ζητάω αλλά και κάποια παιδιά να μου δείξουν ενόψει της συνέχειας ότι είναι εδώ. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, θα διατηρήσουμε τον σχηματισμό που είχαμε και στο προηγούμενο ματς και θα έχουμε μόνο κάποιες αλλαγές προσώπων σε κάποιες θέσεις και ελπίζω αυτοί που θα αγωνιστούν να είναι στο ύψος των περιστάσεων.

Να δώσουν το 100% οι παίκτες που θα παίξουν σε όλο το ματς ή στην διάρκεια του και αν το κάνουν αυτό πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο που έχει διαφορετικό πρόσωπο στα ματς της Ισπανίας με τα Ευρωπαϊκά. Μια ομάδα που παράγει φάσεις και εξίσου εύκολα δέχεται και γκολ και πρέπει να προσαρμόσουμε το πλάνο μας σε αυτά τα δεδομένα για να διεκδικήσουμε

Η νίκη είναι σημαντική, την ψυχολογία την ανεβάζουν οι νίκες. Όπως κάναμε την Κυριακή έτσι θα επιδιώξουμε και αύριο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να σταθεί κοντά στην ομάδα να την βοηθήσει και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα κερδίσουν το χειροκρότημα τους στο τέλος".

Είχαμε δει τον Παναθηναϊκό μέχρι τώρα να παίζει με 3-5-2 στην Ευρώπη θα αλλάξει αυτό κόντρα στην Θέλτα;

"Ναι σας είπα τον σχηματισμό θα τον κρατήσουμε, ίσως βάλουμε κάποιους παίκτες σε άλλες θέσεις να δω τι μπορεί να προσφέρουν αλλά δεν θα παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς".

Η λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA δεν είναι δική σας αλλά του προηγούμενου προπονητή υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα θέλατε να έχετε στην διάθεση σας;

"Σίγουρα θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιους παίκτες και ο λόγος είναι ότι πολλοί ποδοσφαιριστές μας έχουν πολλά συνεχόμενα. Δεν μπορούμε να δούμε τον Μπουμάλ, τον Βλαχοδήμο, τον Ρέις, τον Τελάντερ που θα ήθελα να του δώσω λίγο χρόνο. Θα προτιμούσα να είχα αυτή τη δυνατότητα αλλά από τη στιγμή που δεν την έχω ζούμε με αυτή τη δυνατότητα και όχι με αυτή που δεν έχουμε".

Είναι καλό ότι δεν παίζει ο Άσπας;

"Είναι καλό για εμάς. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και από εμάς ίσως δεν παίξουν 1-2 παίκτες, δεν θα πω τα ονόματα, αλλά θέλω να συζητήσω μαζί με τους παίκτες που είναι κουρασμένοι για να δω τι θα γίνει. Από όσους είναι στη λίστα δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών όσοι δεν παίξουν θα είναι επιλογή μου ή επειδή θέλω να δω κάποια άλλα πράγματα σε κάποιες άλλες θέσεις".

Τι είδους Θέλτα περιμένετε;

"Η Θέλτα παρουσιάζει δυο πρόσωπα, ένα στο Ισπανικό πρωτάθλημα και ένα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν έχει και την καλύτερη ισορροπία. Από τη στιγμή που θέλουν μόνο τη νίκη αρκετά επιθετικοί εμείς θα έχουμε την στρατηγική μας για να εκμεταλλευτούμε τα κενά που παρουσιάζει η αμυντική τους γραμμή".

Εμποκού: "Θέλουμε τη νίκη για τον εγωισμό"

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Πολ Εμποκού ο οποίος στάθηκε στον εγωισμό που πρέπει να δείξουν οι πράσινοι για να πάρουν τη νίκη:

"Το αυριανό παιχνίδι ακόμα και αν ξέρουμε ότι δεν παίζουμε για την πρόκριση είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη. Είμαι νίκη για τον εγωισμό μας και την αυτοπεποίθηση μας και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Αυτό θα βοηθήσει αυτόματα την αυτοπεποίθηση μας και ενόψει των αγώνων που ακολουθούν πριν τα Χριστούγεννα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK