Ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία και ο Μανιάτης!

Μετά τον Δημήτρη Σιόβα και ο αρχηγός του Ολυμπιακού απασχολεί ομάδα της Primera Division και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρχουν εξελίξεις

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία και ο Μανιάτης!
Μανιάτης Ολυμπιακός

Εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στο ψάξιμο ο Γιάννης Μανιάτης με την ελπίδα ότι θα έβρισκε ένα κλαμπ από την Primera Division ή την Serie A για να συνέχιζε την καριέρα του.

Φαίνεται πώς οι κόποι του θα καρποφορήσουν, καθώς οι ισπανικές σειρήνες έχουν αρχίσει ήδη να ηχούν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Οσασούνα είναι η ομάδα από την Ισπανία, για την οποία γινόταν λόγος το τελευταίο διήμερο.

Ο σύλλογος της Παμπλόνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Primera Division, παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και έχει βγει στην αγορά για να ενισχυθεί στην μεσοαμυντική της γραμμή.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Μανιάτης καλύπτει τις απαιτήσεις της και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνει η πρώτη κρούση στον Ολυμπιακό.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή αν η Οσασούνα σκέφτεται να κάνει κίνηση στους Πειραιώτες, ζητώντας τον με μεταγραφή ή δανεισμό. Το πιθανότερο είναι με δανεισμό και με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Όπως και να ‘χει, υπάρχει πλέον στον ορίζοντα το ενδεχόμενο να έχουμε άμεσες εξελίξεις με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι «ξένο σώμα» για τους πρωταθλητές Ελλάδας από τις αρχές Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK