Ετοιμάζεται να... αρπάξει τον Φάμπρεγας

Η Τσέλσι φαντάζει τούτη την ώρα ως το φαβορί για να εντάξει στο δυναμικό της τον Σεσκ Φάμπρεγας.

Ετοιμάζεται να... αρπάξει τον Φάμπρεγας

Όπως ο "Guardian" έγραψε, η Άρσεναλ δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Ισπανού χαφ στο Λονδίνο και αποσύρθηκε, αντίθετα με τους "μπλε" για τους οποίους τα 37 εκατ. ευρώ δεν αποτελούν εμπόδιο. Μάλιστα οι συζητήσεις έχουν αρχίσει και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα προτιμούσε να επιστρέψει στην Αγγλία για τους "κανονιέρηδες", που τον ξέρουν και τους ξέρει, παρά για την Τσέλσι. Από τη στιγμή ωστόσο που δεν συναντά πρόσφορο έδαφος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξει στην έτερη ομάδα του Λονδίνου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ θα μπορούσαν ν' αποτελέσουν πιθανούς προορισμούς για τον Φάμπρεγας, αλλά σε αυτή τη φάση γράφεται πως είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες των δύο ομάδων.

Ο Ισπανός, με τις 87 διεθνείς συμμετοχές, παρουσιάζεται ως ο αντικαταστάτης του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και ετοιμάζεται για τη Νέα Υόρκη. Αρκεί να σπάσει ο πάγος με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Στην Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε δεν χωράει, διότι θ' αποκτηθεί εκτός απροόπτου ο Κόκε της Ατλέτικο Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK