Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζεται πρόταση σε Σπόρτινγκ για Γκονσάλο Ινάτσιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Γκονσάλο Ινάτσιο και αναμένεται να προκύψει πρόταση στην Σπόρτινγκ.

Sporting's Goncalo Inacio controls the ball during the Europa League round of 16, first leg, soccer match between Sporting CP and Arsenal at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
(AP Photo/Armando Franca) AP

Σύμφωνα με την A BOLA, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να καταθέσει πρόταση στον Γκονσάλο Ινάτσιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος φέρεται να έχει πείσει τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Μετά από μία δύσκολη χρονιά για την Γιουνάιτεντ, ο σύλλογος επιθυμεί να ενισχυθεί σημαντικά και ειδικά στην άμυνα, όπου εντοπίζεται η μεγαλύτερη ανάγκη και ο 22 αμυντικός εμφανίζεται ως ο ιδανικός παίκτης για το παρόν και μέλλον του συλλόγου.

Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος παίκτης είναι απαραίτητος για τα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και το μόνο παράθυρο απόκτησης του αμυντικού είναι μέσω καταβολής της ρήτρας αποδέσμευσης που έχει οριστεί στα 60 εκατομμύρια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με την πορτογαλική ομάδα και ενδέχεται να καταθέσει πρόταση τις επόμενες μέρες. Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως το μέλλον του Τεν Χαχ στην Γιουνάιτεντ είναι αβέβαιο και επομένως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη η μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσει η ομάδα σε περίπτωση αποχώρησής του Ολλανδού προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK