Έτοιμη η ΑΕΚ, τα φώτα στον Μάνταλο

Η ώρα για τη σέντρα ενός εκ των πιο πολυσυζητημένων αγώνων στη σύγχρονη ιστορία της Β’ Εθνικής πλησιάζει και η ΑΕΚ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα, έτοιμη για την αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή.

Έτοιμη η ΑΕΚ, τα φώτα στον Μάνταλο
INTIME

Από το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΚ βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα καταλύσει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα απέναντι στην Παναχαϊκή. H "Ένωση" ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Πάτρα, χωρίς κάποιο απρόοπτο σε ότι αφορά τον καταρτισμό της αποστολής.

Ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της "Ένωσης" ωστόσο δεν συμμετείχε στην άσκηση με τα στημένα που πραγματοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας στην τελευταία προπόνηση, με τη συμμετοχή του διεθνούς μέσου στο αρχικό σχήμα να μην έχει κλειδώσει ακόμα.

Σε περίπτωση που ο Μάνταλος κριθεί ανέτοιμος, τότε αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Δέλλας τον Άλεξ Ντακόλ για τη θέση πίσω από τον προωθημένο Χρήστο Αραβίδη. Eναλλακτικές του Δέλλα στο συγκεκριμένο κομμάτι αποτελούν και οι Ντάρκο Ζόριτς και Έλντερ Μπαρμπόσα με τον Πορτογάλο να έχει πάρει στο παρελθόν παρόμοιο ρόλο λόγω της απουσίας του Μάνταλου στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιγιάλειο.

Οπαδοί στο ξενοδοχείο

Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ βρέθηκαν και οπαδοί της ομάδας οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο με τα μέλη της αγαπημένης τους ομάδας.

Οπαδοί στο… γήπεδο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από τους οπαδούς της ΑΕΚ να μην ταξιδέψουν στην Πάτρα ωστόσο φαντάζει απίθανο να μην έχει η "Ένωση" τη στήριξη των οπαδών της στο ματς με την Παναχαϊκή. Μεμονωμένοι φίλοι της ΑΕΚ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να δώσουν το "παρών" στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία στέλνει ενισχύσεις από την Αθήνα για να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK