Έτοιμη να ξαναδιακόψει τις διακοπές του Λέβι η Μπάγερν, ετοιμάζεται για αστρονομική πρόταση για τον Κέιν

Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση, η οποία θα υπερβαίνει τα 100.000.000 ευρώ, για την αγορά του Χάρι Κέιν είναι η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα.

Tottenham's Harry Kane applauds fans after his team lost 4-3 at the end of an English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Jon Super)
ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Δεν λέει να λήξει με τίποτα το σίριαλ με το μέλλον του Χάρι Κέιν, καθώς η Μπάγερν δείχνει πως δεν ξέρει... να χάνει και ετοιμάζει νέα πρόταση για την αγορά του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται να ξεπεράσει για άλλη μία φορά τον εαυτό της με προσφορά η οποία θα υπερβαίνει τα 100.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι δεν ασχολήθηκε και ιδιαίτερα με τα τελεσίγραφα που του έστελνε όλο αυτό το διάστημα η Μπάγερν, δίνοντας την αρνητική του απάντηση σχεδόν δύο 24ωρα μετά από την προθεσμία.

Αν τελικά το δημοσίευμα επιβεβαιωθεί, αυτή θα είναι η τέταρτη επίσημη πρόταση που θα καταθέσει στην Τότεναμ η Μπάγερν, η οποία θα "ενοχλήσει" για άλλη μία φορά τον Λέβι που απολαμβάνει εδώ και κάποιες ημέρες τις διακοπές του στο Μαϊάμι.

Πάντως, η Μπάγερν τα έχει βρει εδώ και αρκετές ημέρες με την Τότεναμ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027 και ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 25.000.000 ευρώ ετησίως.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Αυτό είναι το φαβορί για το νο1 κάτω από τα γκολπόστ

Ο Τσάμπερλεϊν αποχωρεί για πρώτη φορά από την Premier League για χάρη τουρκικού συλλόγου

Μεταγραφές LIVE(8/8): Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK