Έτοιμο και... περιμένει το Παγκρήτιο

Παρότι ακόμη δεν έχει βγει "λευκός καπνός" για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον εφετινό τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο 6 Μαΐου, όσο περνούν οι ώρες φαίνεται πως η λύση του Παγκρητίου κερδίζει πόντους. Σε κατάσταση αναμονής για το οριστικό "OK" στο Ηράκλειο. Στο 90% η ετοιμότητα του Σταδίου.

Έτοιμο και... περιμένει το Παγκρήτιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εν αναμονή της απόφασης για την επιλογή του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, η λύση του Παγκρητίου φαίνεται πως... κερδίζει πόντους τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, έχουν διαμορφωθεί δεδομένα που ευνοούν την επιλογή του Σταδίου στο νομό Ηρακλείου για να γίνει το μεγάλο ματς.

Αφενός ο Δήμος Ηρακλείου είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα και να υποδεχτεί τον τελικό. Η κατάσταση ετοιμότητας του Παγκρητίου είναι στο 90% και απομένει μόνο να γίνουν μέσα στην εβδομάδα που θα ακολουθήσει κάποιες μικροεργασίες που έχουν να κάνουν με το σύστημα των καμερών. Από εκεί και πέρα η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει έτοιμο επιχειρησιακό σχέδιο για την ομαλή υποδοχή των οπαδών.

Πλέον, απομένει να δούμε αν θα προβληθούν ενστάσεις από τις ομάδες. Για την ώρα ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει μια προτίμηση για τη Θεσσαλία, ενώ η ΑΕΚ είναι ανοιχτή για κάθε έδρα, δείχνοντας προτίμηση στο ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ΕΠΟ και τη ΓΓΑ, ακόμη δεν έχει προκριθεί κάποια λύση και από αυτές δεν εξαρτηθεί ποια έδρα θα επιλεγεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK