ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμοι για ντεμπούτο με ΑΕΚ οι Τσιρίλο, Γεωργέας, Ρόβας

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας βρίσκονται οι Μπρούνο Τσιρίλο, Νίκος Γεωργέας και Βασίλης Ρόβας, οι οποίοι ενδέχεται να πραγματοποίησουν το ντεμπούτο τους στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης.

Έτοιμοι για ντεμπούτο με ΑΕΚ οι Τσιρίλο, Γεωργέας, Ρόβας
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο εντός έδρας ματς του συλλόγου στη Γ’ Εθνική μετά από το τέλος στην προπόνηση της Παρασκευής (27/09).

Σε αυτήν δεν πήραν μέρος οι Δημήτρης Τζάθας, Μιχάλης Παυλής και Χριστόφορος Ντούμπερετ, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν εκτός αποστολής.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο, όταν είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 17:30 για τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή. Οι υπόλοιποι θα προπονηθούν λίγο αργότερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ράμα

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: “Ελάτε για το γήπεδο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK